12.02.2022
Розваги
eye 160

Вийшов трейлер фільму «Лулу та Бріггс»

Вийшов трейлер фільму «Лулу та Бріггс»

Студія MGM презентувала новий трейлер режисерського дебюту Ченнінга Татума — пригодницької сімейної комедії «Лулу і Бріггс». Представлений хвилинний ролик присвячений святкуванню Дня святого Валентина.

У центрі сюжету дорожньої історії, що надихає, опиниться морський піхотинець на ім'я Бріггс (Татум), якому необхідно доставити на похорон до Каліфорнії службового собаку на прізвисько Лулу, що належав його загиблому товаришевы по службі. Ситуацію ускладнює непростий характер тварини, тому безтурботна поїздка вздовж Тихоокеанського узбережжя швидко перетворюється на насичену та переповнену несподіванками подорож, де незрозуміло, хто кого везе.


Зірка дилогії «Мачо і ботан» розділив крісло постановника зі своїм давнім другом та за сумісництвом творчим та діловим партнером Рідом Кароліном, автором франшизи «Супер Майк». Крім цього, Каролін виступає як сценарист і співпродюсер. До іншого акторського складу увійшли зірка «Академії Амбрелла» Еммі Ревер-Лемпман, а також американський рестлер Кевін Неш, К'Оріанка Кілчер, Акіла Золл, Даррен Кейлан, Джейн Адамс, Кейден Бойд, Ніколь Лаліберт та Нераїда Бега.

Українська прем'єра «Лулу та Бріггса» намічена на 23 лютого.

Читайте также


up