18.02.2022
Розваги
eye 131

Стали відомі синопсис та назва нового мультфільму про Бівіса та Баттхеда

назва нового мультфільму про Бівіса та Баттхеда

Вперше після анонсу нового повнометражного мультфільму про Бівіса та Баттхеда з'явилися подробиці – стали відомі синопсис та повна назва. Подробицями поділилося видання Screen Rant. Новий мультфільм отримає назву Beavis and Butt-Head Do The Universe.

Синопсис досить незвичайний: за сюжетом, Бівіс і Баттхед відправляться в космічний виправний табір, однак по дорозі потраплять у чорну діру і переносяться в наші дні.

«У, можливо, найтупішому космічному фільмі з будь-коли створених, Бівіса і Баттхеда засуджено до космічного табору „креативним“ суддею в 1998 році. Їхня одержимість симулятором „стиковки“ (ха-ха) призводить до подорожі на космічному шатлі з передбачувано катастрофічними результатами. Пройшовши через чорну діру, вони знову з'являються в нашому часі, де шукають кохання, зловживають айфонами і переслідуються Глибинною державою. Спойлер: їм не дадуть», – опис синопсису.

Раніше Майк Джадж - творець оригінального серіалу і єдиного повнометражного мультфільму на даний момент Beavis and Butt-Head Do America - показав образи оновлених героїв, які постаріли.

Новий мультфільм вийде 2022 року. Також на Paramount+ вийде новий серіал про пригоди Бівіса і Баттхеда.

Читайте также


up