19.02.2022
Розваги
eye 159

Shudder представив трейлер фільму жахів «Близнюк»

Shudder Близнюк

Головну роль у стрічці зіграла Тереза Палмер.

Потоковий сервіс Shudder презентував трейлер атмосферного містичного трилера «Близнюк», провідну роль у якому зіграла зірка серіалу «Відкриття відьом» та військової драми «З міркувань совісті» Тереза Палмер. Цифровий реліз картини на території Північної Америки відбудеться вже 6 травня.

У центрі сюжету опиниться молода жінка на ім'я Рейчел (Палмер), яка разом із чоловіком переїжджає до старовинного фермерського будинку, що у Фінляндії. Таким чином сім'я сподівається пережити трагічну загибель одного зі своїх синів-близнюків, проте їхня спроба відсторонитися незабаром приймає вкрай сумний оборот. Дізнавшись про жахливу правду, жінці належить захистити свого живого сина від загадкових сил зла, які намагаються заволодіти ним.


За постановку проекту відповідає фінський режисер та продюсер Танелі Мустонен («Озеро Бодом», «Елла та друзі», «Поєднання»), сценарій він написав разом зі своїм давнім творчим соратником Олексі Хюверіненом. В решту акторського складу увійшли Стівен Крі («Чужостранка»), Барбара Мартен («Святилище»), Трістан Руджері («Відьмак») та Ерго Куппас («Чіпер»).

Читайте также


up