Виробник пластикових дверей. На що звернути увагу?

пластикові двері

Кожен власник квартири чи будинку мріє про красиві двері у своєму помешканні. Як їх вибрати, щоб вони радували око і служили максимально довго? Насамперед слід обрати дизайн і декор, які будуть пасувати до будинку чи квартири. По-друге, варто замовити пластикові двері в надійного виробника, наприклад в компанії Niks-M, яка вже понад 20 років займається виготовленням, продажем і встановленням металопластикових вікон, дверей, ролет, а також алюмінієвих конструкцій.

Переваги пластикових дверей Niks-M

Новітні стандарти у виробництві дверей ПВХ дозволяють досягти наступних переваг та функціональних можливостей:

  • відмінна вітростійкість;
  • оптимальна звукоізоляція;
  • захист від злому;
  • захист від вологи;
  • стійкість до корозії;
  • енергозбереження;
  • довгий термін служби;
  • широкий вибір кольорів профілю.

Ці переваги та функції є запорукою того, що власник помешкання буде спати спокійно, не турбуючись про безпеку своєї родини, адже ПВХ двері є достатньо стійкими до зовнішніх факторів.

Зовнішні ПВХ двері для офісу чи приватного будинку від компанії Niks-M мають додаткові конструктивно-зміцнюючі елементи, завдяки чому вони набагато довговічніші, стійкіші та ідеально виконують свою функцію. Широка палітра кольорів дозволяє підібрати двері на будь-який смак.

Як обрати виробника пластикових дверей?

Перевагу слід надати виробнику, який має тривалий досвід роботи на ринку пластикових вікон та дверей. Таким виробником є компанія Niks-M. Сучасне обладнання та підготовлений технічний персонал дозволяють їй реалізовувати навіть найскладніші проєкти. Компанія працює з профілями WDS та Aluplast. Перевагою цих виробів є їх довговічність і те, що вони не потребують фарбування. Ідеально гладка поверхня профілю та склопакетів дозволяє їх дуже легко мити.

В компанії Niks-M працюють спеціалізовані монтажні бригади, які виконують повний спектр послуг з монтажу та заміни пластикових дверей, включаючи оздоблювальні роботи. Компанія надає довгострокову гарантію на свою продукцію, а також післягарантійне обслуговування.

Пластикові двері мають високу функціональність, довговічність і вимагають мінімального догляду. Це чудова альтернатива таким традиційним матеріалам, як сталь або дерево. Їх можна встановлювати не тільки у квартирах і будинках, а й в офісах та громадських закладах, таких як готелі, школи, лікарні, торговельні центри тощо.


Читайте также