Рок-гурт Сметана band презентує сингл, який отримав назву Зміни

Рок-гурт Сметана band презентує сингл, який отримав назву Зміни

Сметана band - один з найпопулярніших українських рок-гуртів нової хвилі з м.Дніпро. З початку повномасштабного вторгнення РФ, гурт організував і зіграв декілька благодійних концертів на підтримку ЗСУ, а також готує україномовний альбом у 2023 році 

Сметана band презентує вже третій сингл, який отримав назву "Зміни". Це лірична пісня в незвичному для колективу звучанні. Типовий для них панк-рок в цей раз змінився на інді або навіть арт-рок. Можливо в цьому є відсилання до назви треку.    Цей сингл ввійде до майбутнього повністю україномовного альбому, дата виходу якого була анонсована разом з виходом синглу. За планом команди - це буде серпень 2023.   Також гурт презентував лірик відео на цю пісню.

Ця пісня про те що трапляється з кожним на певному етапі життя, тому сподіваємось, кожен тут знайде для себе рядки, які зачіпають струни душі. 

До цього у Сметани вже вийшли два сингли - зворушлива "Хвилина мовчання" а також "Скло". Обидва сингла торкаються теми цієї війни.   Восени гурт планує великі концерти з презентацією альбому.

Читайте также


up