ELIWOOD & Breaker Beats презентують актуальну композицію «Разом у місті»

ELIWOOD & Breaker Beats презентують актуальну композицію «Разом у місті»

Українські хіп-хоп виконавці підкорили серця тисячі людей.

ELIWOOD & Breaker Beats презентують актуальну композицію "Разом у місті", яка була написана в складний для країни та самих виконавців час.

«"Разом у місті"  - це унікальна композиція, яку ми написали в останній день зустрічі перед довгою розлукою. Ніхто з нас не знав, коли ми знову зможемо обійняти один одного.  Ця історія про щире кохання в період воєнного часу, коли над головою літають ракети, кожного дня вимикають світло і чутно перші сумні новини про Бахмут. Ця історія про "неї" та про "нього", де "вона"  їде закордон шукати спокійного життя, а "він" залишається в Україні чекати...Ця істрорія про реальність української любові, про розлуку та про останній день, коли ми були разом у місті...

Реліз "Разом у місті" був стровенний у нашого друга в квартирі, повнісю в домашніх умовах. Ми не готувались заздалегіть до запису. Це був "потік" наших почуттів, які ми записували одразу в мікрофон. Звичайно ми відчували вирующу енергію та бажання створити щось унікальне та правдиве для звичайних людей, чиї долі  дуже схожі на наші»,- діляться соїми враженнями хіп-хоп виконавці.

ELIWOOD та Вreaker Beats майже все своє  життя займаються творчісттю та намагаються реалзувати свій потенціал. Трек "Разом у місті" стає трампліном в новий етап їхньої кар'єри. Майбутні релізи і далі підкорюватимуть світ своєю неординарністю.Очікуйте.

Читайте также


up