Автор і виконавець Komysh презентує рок композицію «So away from me»

Автор і виконавець Komysh презентує рок композицію «So away from me»

19 річний Володимир з самого дитинства цікавився звуком. З 12 років вчився студійній роботі та збирав на якісну студію. І ось він один з перших в Україні оприлюднює якісну музику у новому, сучасному форматі обʼємноно звуку - Dolby Atmos.

"Ця пісня про тих, за ким ми безмежно сумуємо, але, нажаль, повернути вже не в змозі. Ці відчуття та емоції, нажаль, відгукнуться в кожного з нас. Я надихався своєю втратою, а люди зможуть знайти у цій пісні відображення своєї. Я доволі довго винагував цю пісню і хотів вкласти у неї справжні емоції, адже музика, це, в першу чергу, передача емоцій. Пісня передає усю біль втрати когось рідного ті близького, допомагаючи трішки активніше та бистріше пережити це слухачеві.

В кожного з нас є своя втрата. Треба її яскраво пережити,щоб розпалати вогонь життя в нас знов. Не тримайте емоції в собі, адже це погано закінчиться.

Попереду у мене в планах подальший розвиток якості звучання. Нові пісні вже у процесі написання, адже мені є ще багато що сказати цьому світові. Сподіваюсь, нові проекти вам сподобаються", - розповідає Володимир.

Читайте также


up