Співачка DDEVA представила свій новий сингл «Двоє»

Співачка DDEVA представила свій новий сингл «Двоє»

Співачка DDEVA отримала перших фанів після виходу треків «Море» та «Рідні люди», які оцінили сотні тисяч радіослухачів по всій країні. 

У своєму новому синглі DDEVA співає на ще одну тему, яка стала важливою для мільйонів українців з початком повномасштабної війни.

У новому синглі «Двоє» DDEVA перша у популярній музиці висвітлює актуальну тему для сучасної України — різке підвищення кількості розлучень та розпад раніше міцних романтичних стосунків. 

Напевно кожна доросла людина може порахувати декілька раніше щасливих пар, відносини яких не витримали напруги війни: «Війна, яка триває зараз розлучила дуже багато сімей і в деяких випадках назавжди. Хтось знайшов свою долю в інших країнах, хтось вирішив більше не бути родиною, а є ті сімʼї, що були на волосині від розлучення», — розповідає DDEVA.

Але, попри сумну статистику, багато хто, навпаки став ще більше любити свого партнера чи партнерку. В екстремальних обставинах всі відчуття загострюються, ми отримуємо новий досвід, який робить нас та наші відносини сильнішими, або навпаки — руйнує їх. 

«Ця пісня саме про це, що якщо є ще вогонь кохання і ви розумієте, що ваша родина це сенс вашого життя, підтримка та опора. Коли ви розумієте, що є шанс зберегти стосунки, то не втрачайте цю можливість знову бути разом», — певна співачка. 

DDEVA співає про те, що хвилює кожного з нас, але її музика та лірика завжди має енергії надії та сили. Артистка мотивує жити, любити і насолоджуватися життям та отримувати енергію від кохання, близьких людей і природу. 

Попри складну проблематику пісні — це маніфест кохання: «Я співаю про кохання, яке може побороти все. У мене пісня «Двоє» асоціюється з ніччю та коханням, цими незабутніми годинами, коли люблячі серця буквально б'ються в унісон. Я писала цей трек для того, щоб під нього хотілося цілуватися. Попри все», — пояснила співачка.

Читайте также


up