Співачка Angela випустила новий сингл «Не ображай мене»

Співачка Angela випустила новий сингл «Не ображай мене»

Трагедії у Києві, Кривому Розі та Дніпрі співпали з планами по випуску треку, який присвячений досі табуйованій у нашій музиці темі - аб'юзу. Майбутній хіт «Не ображай мене» передає стан молодої жінки, яка проходить складний та емоційний шлях виходу з нещасливих відносин.

Сама співачка називає свої сингли пісенним серіалом. Усі її хіти розповідають про конкретні ситуації, які так чи інакше проживає кожна сучасна молода жінка. Angela співає про кохання та радість, але не боїться торкатися важких тем, про які не заведено згадувати у сучасному українському шоу-бізнесі.

«Відносини часто йдуть не в ту сторону, як ми планували. Іноді щастя та ейфорія від перших місяців відносин різко змінюються та отримують темні тони. Я маю на увазі ревнощі, роздратування, маніпуляції, вербальне чи фізичне насилля. Цей трек, якраз про аб'юз та ситуацію, коли героїня розуміє, що їй потрібно терміново залишати коханого, але це важко, тому що мозок, як і серце поки пам'ятають тільки найкраще про ці стосунки», — розповіла Angela.

Танцювальний трек з сенсом, який може зрозуміти кожен увійде у майбутній альбом співачки, який включатиме її минулі хіти: «Твої очі», «Відпусти», «В оригіналі», «Закохалась» та «Холодне місто».

«Вийти з насильницьких стосунків, почати жити власним повним життям особливо важливо саме у такі дні, як зараз. Коли ми особливо чітко розуміємо цінність життя та власного щастя, які можуть обірватися жахливим шляхом будь-якої миті», — певна Angela.

Почути треки від поп-зірки та королеви краси можна буде і на живо, Артистка прийме участь у благодійному фестивалі NOVA SUMMER FEST. Головною метою івенту є збір коштів на потреби дитячої лікарні «Охматдит». Angela вже не один рік допомагає саме цій лікарні та не планує зупинятися.

Підтримати важливу ініціативу можете і ви. Фестиваль відбудеться вже 21 липня у найбільшому концерт-холі країни - FREEDOM HALL. На гостей заходу чекає, грандіозна шоу-програма та розіграші подарунків.

Читайте также


up