Ніжна учасниця «Голосу країни-13» ROIKO презентує новий трек «Станції»

Ніжна учасниця «Голосу країни-13» ROIKO презентує новий трек «Станції»

ROIKO (Олександра Ройко) - співачка з унікальним тембром голосу, яка підкорила серця Наді Дорофеєвої та Івана Клименка своїм виконанням української колискової "Котику сіренький" на сцені "Голосу країни-13". Сьогодні вона презентує свою нову пісню "Станції".

Ця композиція передає відчуття самотності та віддаленості між людьми, які розділені фізичними відстанями та життєвими ситуаціями. У ній станції та лінії символізують розлуку, коли рідні люди роз’їжджаються по різних містах. Але незважаючи на тисячі доріг залишається надія, яку ми несемо в своїх серцях, навіть коли обставини розділяють нас з тими, кого ми любимо. Пісня нагадує нам про важливість зберігати зв’язок і підтримувати один одного, навіть на відстані.

Станції - трек про особливих людей. Впевнена, що у кожної людини є друзі та близькі, які фізично далеко, але ці люди завжди у нашому серці, завжди поруч з нами. Війна розкидала людей по різним країнам та містам, між нами усіма «станції», але усім ми «лиш хочемо любить»”, - коментує Roiko

Пісня “Станції” доступна для прослуховування на всіх стрімінгових музичних платформах.

Читайте также


up