Гурт ДВОРНЯГА випустили нову пісню «Зникло»

Гурт Дворняга випустили нову пісню «Зникло»

Пісня, як це часто буває, народилась за декілька годин, коли ми зустрілись з паном Раковським на студії, після довгого робочого дня і поділились між собою та музикою нашими відчуттями і драмою. Почалось з написання аранжування, я сів за клавіші, і почав накидувати мелодії, різати семпли, а мій колега крутив мелодію приспіву, і ходив по колу співаючи її. Вже тоді ми розуміли, що ми робимо щось дуже особливе.

Перша демо версія народилась тоді, але закінчили пісню ми набагато пізніше, тому що вона нас самих в той час сильно емоційно чіпляла, і вертатись до неї не хотілось. Кожен з нас писав про різне, але обʼєднувало одне - травма яку потрібно було проробити. Відносини з нашими, вже колишніми, половинками були дуже красиві, довгі і яскраві, але в якийсь момент все почало становитись гірше з неприємними метаморфозами.

Приспів цієї пісні став бетонним фундаментом, який в свою чергу є фіналом і метафоричною смертю історії цих стосунків. А куплети в свою чергу рефлексія автора і переказ цієї історії з акцентами на найбільш тригерних етапах. Після напружених за текстовою складовою куплетів, лунає приспів, який ніби ковток холодної води в найспекотніший день, полегшує твій стан.

Я гадаю, що кожна людина на цій планеті переживала щось схоже, і відчувала теж саме: біль, емоції жалю і образи, гніву і розгубленості, гіркоти і самотності. І за допомогою творчості в нас вийшло видихнути і відпустити всі ці неприємні моменти і жити далі…

Головне завдання цієї пісні, щоб кожен хто переживає ці самі життєві етапи зміг видихнути, заспокоїтись і відпустити, і ми б хотіли розділити ці емоції з тими, хто сам з ними не може впоратись. Багато хто думає, що кохання залишає шрами, але ми впевнені, що це всього лише синці які з часом самі зникають.

Зникло - це своєрідна крапка, і пігулка знеболювального, яка в той час мала терапевтичний ефект для нас, а тепер може допомогти комусь, хто переживає такі неприємні моменти як ми. Гірка, але треба ковтнути.

Читайте также


up