Гурт Thunderdogs випускають новий сингл «Бий москаля»

Гурт Thunderdogs випускають новий сингл  «Бий москаля»

Thunderdogs - Львівська рок трійця, відома своїми потужними рифами та вибуховою енергетикою живих виступів, атакують новим релізом “Бий москаля”

Thunderdogs - Бий москаля” виходить у люди 15-го серпня 2024 р. Хтось може подумати, що пісня, написана майже два з половиною роки тому є застарілою, та на думку учасників гурту, тема боротьби з одвічним ворогом українців потребує постійного нагадування. "Головне - не допустити щоб москаль залишився в нашому суспільстві, в твоєму сусідові та побороти москаля в самому собі", - кажуть музиканти.

Потужний приспів, бадьора мелодія куплету, карпатські вібрації дримби, біт, що качає роблять “Бий москаля” абсолютно сучасним та актуальним. Стоунерські ноти програшу та велична впевненість наступу композиції підносять дух та гріють кров до помсти.

Аранжування та лірика "Бий москаля" змінювались наживо під час концертів кілька разів. А відео з живим записом пісні було заборонено Ютубом через “заклики до насилля”. Мабуть, хтось злякався.

Обкладинка "Бий москаля" натхненна ілюстраціями Базилевича, та тепер образ героя набуває сучасний українець, солдат ЗСУ, що бореться зі злим змієм верхи на залізному коні, як святий Юрій.

Обкладинка "Бий москаля"

"Бий москаля" продовжує темну тематику крайнього альбому Thunderdogs - "Black Mark", воєнну історію треку "Fire" та є наступною українськомовною піснею з часу пісні "Скажений”.

Кошти з продажу "Бий москаля" на Bandcamp підуть на потреби 25 Січеславської повітрянодесантної бригади, в якій служить гітарист Thunderdogs Артем.

Читайте также


up