Співачка KAROOKA презентує новий сингл, про залежність людей від трендів

Співачка KAROOKA презентує новий сингл, про залежність людей від трендів

Співачка KAROOKA презентує новий сингл «Тренд», ставши першим треком після «Ой мамо я вбила Орка», який набрав популярності в TikTok, ще до офіційного релізу.

«Тренд» — це трек, який несе в собі сенси, якими пронизана вся творчість артистки — боротьба зі стереотипами, любов до себе, бунт та руйнація соціальних «норм» і ролі жінки у суспільстві. 

«Цей трек — візитівка проєкту KAROOKA, з неї починається кожен наш концерт, як символ боротьби проти сексизму  та ейджизму щодо жінки. Хто встановив жінкам «норми» соціальної поведінки та обовʼязків? Кому це вигідно?», — розповідає KAROOKA.

Погоня за популярністю в соцмережах все більше поглинає людей у світ віртуального життя, викликаючи залежність й забираючи найголовніше - відчуття реальності.

«Трек “Тренд” присвячено всім, хто втомився  від погоні за трендами, постійним бажанням досягти «ідеального» інстаграмного життя, що дуже виснажує. Ми повинні пам’ятати, що в усьому має бути чітке розмежування й можливість взяти паузу від соцмереж для свого ментального відпочинку», — коментує KAROOKA.

Нагадаємо, що нещодавно KAROOKA презентувала трек «Банальщина» — про обесцінення минулих відносин, де втрачене кохання перетворюється на банальні спогади, не викликаючи більше емоцій.

Читайте также


up