Молодий виконавець Demoris презентував новий трек «Дотики мої»

Молодий виконавець Demoris презентував новий трек «Дотики мої»

Новий трек "Дотики мої" – це не просто пісня, це результат безсонних ночей, проведених за комп’ютером. Автор, будучи завзятим гравцем Dota 2, вирішив перетворити свої емоції та враження від захопливих битв у музику.

Натхненний атмосферою нічних ігор та драйвом віртуальних поєдинків, виконавець створив потужну phonk-композицію, яка передає всю палітру емоцій, що супроводжують гравців. Особливу увагу приділено звучанню басів та синтезаторів, які створюють відчуття потужної енергії та адреналіну.

«Я написав цю пісню після тривалої гри, коли емоції просто переповнювали мене. Я хотів створити щось таке, що передасть відчуття нічного рейду, коли ти віддаєшся грі повністю», – ділиться подробицями виконавець.

Demoris, молодий та талановитий виконавець, відомий своїми експериментами зі звуком, представив новий сингл, який об’єднав у собі його любов до музики та кіберспорту.

Трек "Дотики мої" – це поєднання мелодичності та потужності, яке не залишить байдужим жодного слухача. Сингл вже доступний на всіх популярних музичних платформах.

«Я вдячний своїм слухачам за підтримку. Сподіваюся, що "Дотики мої" сподобаються вам так само, як і мені», – ділиться Demoris.

Читайте также


up