27.08.2024
Новини в Україні
eye 629

Фінальний концерт благодійного туру «Нескорені» у Києві

Фінальний концерт благодійного туру «Нескорені» у Києві

Марта Липчей, гурти “Друга Ріка” та KOZAK SYSTEM до Дня Державного прапора України та Дня Незалежності України зіграли в Києві феєричний десятий фінальний концерт в рамках цьогорічного благодійного туру “Нескорені.

Вже вдруге великий тур “Нескорені” проїхав країною з благодійними концертами. Цього року артисти виступили в 9 українських містах. Десятий концерт туру відбувся в Києві та зібрав понад 3 000 глядачів. Усі концерти туру обʼєднала одна велика мета — закупівля ударних fpv-дронів для військових Збройних сил України, на яку було направлено 100% коштів з кожного квитка. 

Для поп-рок співачки Марти Липчей завершальний  концерт у Києві став особливим — артистка не тільки подарувала глядачам свій виступ з піснями з дебютного альбому «Народжена в серпні», а й вперше виконала новий сингл «Не йди». 

Артистка зʼявилася на сцені за роялем, акомпануючи собі. У цей час над інструментом розвіялося прозоре легке полотно, яке грало різними формами та фарбами над сценою. Глядачі заворожено дивились виступ, режисером якого стала Катя Царик.

Артистка закінчила виступ фінальною піснею свого альбому «Наші голоси», обʼєднавши всіх глядачів у залі, котрі співали і танцювали, а над  їхніми головами майоріли українські прапори.

"Тур залишив мені дуже теплі спогади. Я наповнююсь силами і натхненням творити далі від того, скільки однодумців є нас. А ще вдячністю. Я хочу подякувати кожному і кожній, хто був з нами як на заключному концерті в Києві, так і в інших містах туру. Дякую за підтримку, посмішки, емоції, та особливо за те, що ви стали частинкою нашої спільної допомоги. Тур обʼєднав і нас, рок-виконавців, і наших слухачів та став джерелом енергії  щоб рухатись далі і продовжувати нашу важливу справу"  розповідає Марта Липчей.

Гурт KOZAK SYSTEM та гурт «Друга Ріка» виконали свої найпопулярніші хіти. Зі сцени артисти щоразу нагадували глядачам, що всередині кожного українця є неймовірна сила та відвага, яка допомагає триматися та підтримувати один одного у такі складні часи.

“Тур "Нескорені" допоміг нам долучити людей до руху спротиву російській імперії. Кожен українець після війни буде відповідати перед своїми нащадками на питання: "А що ти зробив для перемоги?” Так от кожен слухач наших концертів матиме відповідь — він разом з рок-артистами допоміг придбати дрони, які нищили ворога”, –  поділився лідер гурту KOZAK System Іван Леньо.

«Ми щиро вдячні нашим людям, які мають віддане бажання перемогти і готові працювати заради цієї спільної перемоги. Ми збираємо українців на своїх концертах, щоб єднатися та допомагати ЗСУ. Це те, що ми маємо робити. Ми на постачанні, це наше завдання, і ми робимо це віддано. І будемо продовжувати це робити, бо ми нескорені», — коментує Валерій Харчишин, лідер гурту «Друга Ріка».

У фіналі концерту Марта Липчей та Валерій Харчишин виконали зі сцени гімн України. 

Другий благодійний тур “Нескорені” відбувся на підтримку ініціативи мецената Андрія Мацоли. Завдяки туру у 2023 році було протезовано 11 українських воїнів. Цього ж року всі 100% коштів з проданих квитків 10 концертів туру були спрямовані на закупівлю дронів для Збройних Сил України. 

Читайте также


up