Співачка Angela представила новий хіт «Троянда»

Співачка Angela представила новий хіт «Троянда»

Поп-зірка та міжнародна королева краси Angela продовжує свій пісенний серіал та випускає нових хіт — «Троянда» — пісню, під яку хочеться танцювати та плакати.

Артистка продовжує вивчати внутрішній світ та почуття сучасної жінки, яка вимушена поєднувати успішну роботу та особисте життя. яке часто підносить болючі сюрпризи.

«Троянда — трек, який близький кожній дівчині. та напевно, деяким хлопцям-романтикам. Я співаю про ситуацію, коли ти з позиції кохання переходиш до оборони та захисту себе та своїх почуттів від того, що дає тобі партнер-маніпулятор. Тому я співаю про троянду — гарну квітку, яка повинна була обрости шипами, заради власної безпеки», — розповіла артистка. 

Новий сингл «Троянда» продовжує серію інших хітів співачки — «Твої очі», «В оригіналі», «Відпусти», «Закохалась»  «Не ображай мене» та інші, які вже почули мільйони радіо-слухачів по всій країні.

«Я співаю про те, що відчувала та відчуваю. Про те, що близько мільйонам дівчат та жінок. Мої пісні про те, що треба знати, що ти відчуваєш та чому. Закликаю піддаватися почуттям, переживати їх та йти далі — заради себе та близьких», — закликає артистка. 

Спеціально, на честь виходу синглу Angela запускає флешмоб та розігрує приємний подарунок до виходу свого нового релізу «Троянда». Усі сильні та незалежні жінки можуть отримати розкішний букет троянд, які символізують їх красу, силу та незалежність. 

«Осінь часто викликає в нас не дуже приємні думки, а квіти можуть допомогти жінці відчути якою вона є красивою, бо ми як квіти й всі прекрасні по своєму», — певна артистка. Тому я вирішила подарувати розкішний букет троянд одній зі своїх слухачок, фото або відео з букетом якої набере більше вподобайок», — розповіла Angela.

Трояндовим партнером виступив бренд ONLY ROSE.

Для того, щоб отримати чуттєвий та гарний подарунок від співачки  треба виконати декілька простих умов: 

  • Зробіть фото або відео з трояндою, яка асоціюється з вашим самовідчуттям на цей момент;
  • Викладіть це фото в Instagram з використанням нової пісні співачки; 
  • Будьте підписаними на офіційну сторінку Angela в Instagram;
  • Підпишіться на офіційну сторінку трояндового партнера ONLY ROSE;
  • Тегніть сторінку виконавиці та трояндового партнера ONLY ROSE
  • Чекай на повідомлення від команди Angela. 

Важливо відмітити, що щедрим трояндовим партнером  конкурсу став відомий український бренд ONLY ROSE, який подарує переможниці конкурсу букет зі 101 троянди.

Крім активної музичної кар'єри артистка займається благодійністю. Також Angela є міжнародно визнаною королевою краси, що дозволяє їй представляти Україну на престижних заходах по всьому світу та звертати увагу на проблеми нашої країни. 

Angela стала зірковою гостею одного з найпрестижніших та наймасштабніших фестивалів світу — Венеціанського міжнародного кінофестивалю.

Подія проходить з 28 серпня по 7 вересня та збирає найяскравіших зірок кіно та музики зі всього світу. У цьому році наші кіномитці не представлені в основній конкурсній програмі, Зірку запросили на один з найграндіозніших Гала Вечорів у Світі. У рамках 81-й Венеціанського кінофестивалю запланована Гала-вечеря amfAR у Венеції, де Angela планує зібрати ресурси та кошти на допомогу постраждалим від війни.

Читайте также


up