25 Book Forum. Форум видавців 2018

25 Book Forum. Форум видавців 2018

19-23 вересня відбудеться 25 Форум видавців | Book Forum – найбільший книжковий, літературний, культурний захід України і Центрально-Східної Європи. Упродовж 5 днів можна буде відвідати 1000 культурних та освітніх заходів, поспілкуватися з авторами і придбати книжки. Весь Львів традиційно перетвориться на Book Forum, адже події відбуватимуться у Палаці Мистецтв та 50 локаціях міста.

Фокусна тема фестивалю – Ринок свободи.

У межах фокусної теми ми хочемо поговорити про те, як кожен з нас «торгує» своїми уявленнями про свободу під тиском обставин: щоразу підвищуючи або знижуючи ставки. Про те, як визначається ціна на свободу, залежно від умов торгівлі та суб’єкту, який стає її споживачем. Про спекуляції поняттями свободи, які активно використовуються у пропаганді.

Деталі та повна програма на bookforum.ua

Що вам потрібно знати про квитки на ювілейний фестиваль?

Ексклюзивною новинкою 25 Book Forum стане Book Forum Card – спеціальна картка на п’ять днів фестивалю.Ціна в передпродажі 400 грн (Увага! Обмежена кількість – лише 100 шт), з 27 серпня вартість зросте до 500 грн.

Що входить у цю вартість?

Вхід на всі заходи 25 Book Forum та 13 Літературного фестивалю протягом 19-23 вересня.

Вхід на заходи закритого типу (наприклад, вечірка з Бегбеде).

Вхід на акцію «Ніч поезії та музики non-stop».

Додаткові бонуси:

безкоштовний вхід до визначеного переліку музеїв у дні проведення 25 Book Forum (у додатку);

знижки в мережах партнерів;

безкоштовний проїзд в електротранспорті міста Львова.

Одноденний квиток

Ціна в передпродажі – 35 грн, у дні фестивалю – 50 грн.

Квиток на один день може бути використаний в обраний вами день з 20 по 23 вересня. Квиток на вході підлягає обміну на контрольний браслет, з яким ви зможете відвідувати книжковий ярмарок та всі заходи 13 Літературного фестивалю, крім платних, впродовж одного дня.

Власники одноденного квитка зможуть вийти з території та увійти на територію фестивалю НЕОБМЕЖЕНУ кількість разів протягом одного дня проведення фестивалю в робочі години.

2. Квиток на чотири дні

Ціна в передпродажі – 70 грн, у дні фестивалю – 100 грн.

Квиток на чотири дні на вході підлягає обміну на контрольний браслет, з яким ви зможете відвідувати книжковий ярмарок та всі заходи 13 Літературного фестивалю, крім платних, протягом 20-23 вересня.

Власники квитка на чотири дні зможуть вийти з території та увійти на територію фестивалю НЕОБМЕЖЕНУ кількість разів протягом чотирьох днів проведення фестивалю в робочі години.

3. Квитки для студентів (при наявності діючого студентського квитка)

Ціна одноденного квитка в передпродажі – 15 грн, у дні фестивалю – 30 грн.

Квиток на один день може бути використаний в обраний вами день з 20 по 23 вересня. Квиток на вході підлягає обміну на контрольний браслет, з яким ви зможете відвідувати книжковий ярмарок та всі заходи 13 Літературного фестивалю, крім платних, впродовж одного дня.

Власники одноденного квитка зможуть вийти з території та увійти на територію фестивалю НЕОБМЕЖЕНУ кількість разів протягом одного дня проведення фестивалю в робочі години.

4. Квиток на «Ніч поезії та музики non-stop»

Ціна в передпродажі – 150 грн, у дні фестивалю – 250 грн.

Квиток на акцію «Ніч поезії та музики non-stop» в рамках 13 Літературного фестивалю, яка відбудеться 22-23 вересня з 21:00 до 06:00 на території !FESTrepublic, вулиця Старознесенська, 24-26.

Безкоштовний вхід

Право безкоштовного входу матимуть:

Працівники закладів освіти (дошкільних навчальних закладів, закладів загальної середньої, позашкільної освіти, професійно-технічної освіти, працівники вищих навчальних закладів) (необхідно попередньо зареєструватись на сайті bookforum.ua, реєстрація буде відкрита з 06 серпня до 27 серпня 2018р.);

Працівники структурного підрозділу Управління освіти департаменту гуманітарної політики ЛМР, працівники структурного підрозділу Департаменту освіти та науки ЛОДА (необхідно попередньо зареєструватись на сайті bookforum, реєстрація буде відкрита з 06 серпня до 27 серпня 2018р.);

Працівники бібліотек, музеїв, театрів (необхідно попередньо зареєструватись на сайті bookforum.ua, реєстрація відкрита з 06 серпня до 27 серпня 2018р.);

Працівники громадських організацій у сфері освіти і культури (необхідно попередньо зареєструватись на сайті bookforum.ua, реєстрація відкрита з 06 серпня до 27 серпня 2018р.);

Діти до 16 років (на підставі свідоцтва про народження або паспорта);

Особи з інвалідністю I-II груп (на підставі спеціального посвідчення);

Військовослужбовці строкової служби (на підставі спеціального посвідчення);

Учасники АТО (на підставі спеціального посвідчення);

Пенсіонери (на підставі пенсійного посвідчення);

Особи, пов’язані із книговиданням та книгорозповсюдженням: автори, перекладачі, ілюстратори, книгознавці (необхідно попередньо зареєструватись на сайті bookforum.ua, реєстрація відкрита з 06 серпня до 27 серпня 2018р.).


Читати також