26.09.2023
Literature
eye 61

Война. Ден 562

Война. Ден 562. Khrystia Vengryniuk
Khrystia Vengryniuk
 
 
За съжаление светът се страхува от русия... Ако не беше така, войната отдавна щеше да е свършила. Нямаше да има Мариупол с десетки хиляди загинали, нямаше да ги има Буча, Ирпин и др.
Днешната среща на Г-20 потвърждава всичко гореизложено. Прилагам снимка от манифеста им с корекциите на Украйна, както трябва да звучи.
МВнР коментира финалната декларация на срещата на Г-20 и показа каква трябва да бъде тя в действителност
„Украйна е благодарна на партньорите, които се опитаха да включат силни формулировки в текста. В същото време по отношение на агресията на русия срещу Украйна Г-20 няма с какво да се гордее. Очевидно е, че участието на украинската страна би позволило на участниците да разберат по-добре ситуацията“, каза говорителят на МВнР Олег Николенко.
Публикуваната от Николенко снимка показва основните фалшиви тези на Групата на двайсетте.
„Не „война в Украйна“, а „война срещу Украйна“, не „всички страни трябва да се въздържат от заплахи със сила“, а русия и т.н.“, уточнява говорителят на ведомството.
И докато всички продължават да се страхуват от нечовеците, днес имаме няколко загинали цивилни на средна възраст. Страшно е да си представим колко много са на фронта, а сега фронтовите райони и граничните регионални центрове са обстрелвани.
И сега дронове на столицата.

Read also


up