Заявка на участь у конкурсі «CYCLOP 2012»

Заявка на участь у конкурсі «CYCLOP 2012»

Конкурс відеопоезії «CYCLOP» оголошує про початок прийому робіт! 1-го вересня починається прийом робіт на ІІ-й Міжнародний конкурс відеопоезії «CYCLOP» - 2012.


Заявки на участь у конкурсі прийматимуться до 15-го жовтня 2012 включно.

Конкурсна програма, оголошення та нагородження переможців Премії проходитиме в рамках Фестивалю відеопоезії «CYCLOP», що відбудеться 17-18 листопада у Києві.

Попередня Програма фестивалю В рамках «CYCLOP»-2012

Про конкурс. Міжнародний конкурс відеопоезії «CYCLOP» («Циклоп») — конкурс, що проводиться з 2011 року для визначення та відзначення авторів кращих творів у жанрі відеопоезії. Ця премія створена для того, аби привернути увагу до відеопоезії як явища й окремого виду мистецтва з метою його популяризації. На конкурс приймаються твори українських, російських та білоруських майстрів відеопоезії, що проживають в Україні та поза її межами. Основними критеріями оцінки творів є їхня художня вартість, креативність, соціальна та гуманістична спрямованісь, майстерне використання художніх засобів. Кращі за результатами конкурсу роботи будуть представлені в блоці «Української відеопоезії» у рамках Міжнародних поетичних фестивалів.

Умови участі:

1. У роботі має бути використана лише сучасна поезія (тексти сучасних українських, білоруських чи російських авторів);

2. Тривалість твору не має перебільшувати 7 хвилин;

3. Роботи можуть бути виконані у будь-яких техніках при використанні будь-якого потрібного обладнання (відео, анімація, флеш, відеоколаж).

4. Робота має бути виконана із авторського матеріалу (виключення може складати тільки музичний супровід, зазначення авторства якого обов’язкове).

5. Відео має бути просубтитрованим англійською.6. Робота не має містити закликів до расистської, релігійної та іншої ненависті.

Терміни прийому заявок:

До розгляду приймаються заявки, надіслані з 1-го вересня по 15-те жовтня 2012 року. Твір на конкурс може подати тільки особа, що має безпосереднє авторське право на нього (режисер, автор або соавтор тексту). Від одного автора приймаються не більше двох робіт.

Заявка на участь у конкурсі обов'язково має містити:

1. Ваше ПІБ, вік, місто проживання, та коротку творчу біографію;

2. Контактну інформацію (телефон, e-mail, т.і.);

3. Лінк на відео у мережі інтернет (youtube, vimeo, т.і.). У описі відео бажано вказати «Робота на конкурс відеопоезії «CYCLOP»-2012»;

4. Опис його характеристик:

а) дані про автора використаного тексту;

б) дані про автора відеоряду;

в) дані про автора концепції;

г) інформацію про музичний супровід роботи.

5. Надання згоди з Положенням про конкурс, та надання прав на використання, демонстрацію та участь надісланого твору у конкурсі, його проектах та заходах.

Заявку (з позначкою «На конкурс відеопоезії») ви можете надсилати за адресою cyclop@litfest.ru


Читати також