Підготовка до ЗНО і ДПА 2014

Підготовка до ЗНО і ДПА 2014

Навчальний рік не стоїть на місці, а швидко плине, з кожним днем все ближче приближаючи учнів до важливої події в їхньому житті. Для одних це стане ДПА 2014 (державна підсумкова атестація), для інших потрібно ще буде скласти іспити із ЗНО 2014 (зовнішнє незалежне оцінювання).

Обидві події дуже важливі тому що вони стануть підсумком всього періоду навчання і вирішать подальшу судьбу багатьох учнів.

Вже з 03 вересня 2013 року діє наказ Дмитра Табачника «Про зовнішнє незалежне оцінювання» і до переліку предметів ввійшли такі предмети: українська мова та література, російська мова, іноземна мова на вибір, математика, географія, біологія, фізика, хімія, всесвітня історія та історія України. Оцінювання буде проходити в період з 03 по 27 червня 2014 року. Результати проведених іспитів будуть опрацьовуватись і оголошуватись в період з 04 червня по 07 липня, від яких буде на пряму залежати можливість вибору вузу і взагалі подальшого навчання і отримання освіти. Тож не слід зволікати і відкладати підготовку, а потрібно заздалегідь готуватись. Адже чим більше ви потратите часу на підготовку, тим більше ви отримаєте необхідних знань які в свою чергу відіграють велику роль при проходженні оцінювання. Набравши максимальний бал ви автоматично відкриваєте самі собі двері до будь-якого університету, де зможете отримати гарну освіту, найкращі теоретичні і практичні навики, які дозволять в дорослому житті позиціювати себе на ринку праці висококваліфікованим спеціалістом. Добре це обміркуйте і зробіть для себе завчасні висновки. В будь-якому випадку здобуті знання не стануть для вас лишніми.

Не менш важливою подією для багатьох учнів стане ДПА. Це підсумкові іспити, які здаються наприкінці початкової школи (4 клас), середньої (9 клас) та випускниками 11 класу. Підсумкова атестація проводиться по таким предметам: українська мова, профільний предмет (математика чи історія України) та предмет на вибір. Особливо важливі ці іспити для учнів 9 класу, які після закінчення середньої школи збираються поступати до коледжу. Адже в багатьох таких навчальних закладах окрім результатів вступних іспитів враховують результати ДПА.

Якщо ви дійсно не а би як відноситесь до даного питання, то вам потрібно заздалегідь зайнятися підготовкою, придбавши посібники ДПА та ЗНО. Ви можете це зробити в інтернет-магазині книг та шкільних підручників. Доставка здійснюється по всій Україні за 2-3 дні, в залежності від обраної транспортної служби.

Бажаємо вдалої підготовки та найкращих результатів!


Читати також