ТОП 6 кращих весільних трендів із передових подіумів світу

ТОП 6 кращих весільних трендів із передових подіумів світу

Ми тут, щоб полегшити ваші весільні клопоти і вирішити найголовніше завдання - в якому весільному вбранні сказати заповітне «згодна». Ми підготували топ 6 кращих весільних трендів із передових подіумів світу. Тут знайдеться плаття для кожної шанувальниці традицій і прихильниці революційних модних ідей.

Пір'я

Неймовірно повітряний і легкий декор, який прийшов у весільну тематику зі світу фауни. Надає весільного образу пишності і ноту динаміки. Наречена в такій сукні виглядає казково, а в танці буде парити немов птах. Припустимо навіть найщедріше оперення, що прикрашає поділ по всій довжині або ненав'язливе пір'яне оздоблення. Експериментуйте!

Довжина міді

Довжина дуже близька до традиційних весільних фасонів у підлогу. Міді додає образу грайливості, кокетливо оголюючи щиколотки. Із такою сукнею ідеально будуть поєднуватися максимально відкриті босоніжки. Пишні подоли, прямі моделі, крій, що облягає - в цьому сезоні міді дозволяє вибирати.

Довжина міні

Плаття міні - відкритий виклик весільній моді і класичним сукням в підлогу. Амбітна і злегка провокаційна довжина міні приємна доля рішучих і сміливих наречених. Пастельні кольори, легкі фактури, мережива і рюші не залишать жодного шансу вульгарності і створять цілісний весільний образ.

Ефект ню

Дизайнери набралися сміливості і відправили на подіум моделей в дуже пікантних весільних сукнях. Одні - двошарові з легкої тканини максимально близькою до кольору шкіри і мереживного полотна. Інші - зовсім провокаційні, що складаються з тканини, прикрашеної мереживом і аплікаціями. Такі сукні створюють чарівний ефект: ніби наречена одягнена в одні мережива. Приголомшливий і інтригуючий тренд!

Багатошаровість

Цікаве дизайнерське рішення - забезпечити плаття двома контрастними, але створюючими єдину картину елементами. Таке плаття прикрашають два подоли - основний з щільної тканини і додатковий, виконаний з більш легких матеріалів із застосуванням різного декору: мережив, аплікацій, вишивки, рюш. Двошаровий поділ схвалить будь-яке плаття - класичне максі або вже добре зарекомендували міді або міні.

Аплікації

Прикрашене аплікаціями плаття народжує відчуття, ніби перед вами якийсь твір мистецтва, над яким працювала не одна команда художників. Кожна квітка, кожна гілочка мережива створює враження філігранної і копіткої праці. Аплікації на найтонших тканинах - традиційний і улюблений прийом, 3D аплікації - нова і вже популярна техніка весільних майстрів.

Сукня нареченої - це один з найважливіших атрибутів на будь-якому весіллі, тож на ній не варто економити.


Читати також