Сергій Мартинюк стане хедлайнером Мистецького карантину

Сергій Мартинюк стане хедлайнером Мистецького карантину. Видавництво Фабула. Новини культури 2020

Сергій Мартинюк стане хедлайнером “Мистецького карантину” від видавництва “Фабула”

27 березня фронтмен Фіолет, поет і письменник Сергій Мартинюк проанонсує нову книгу та зачитає свою поезію онлайн. Дійство відбуватиметься на Facebook-сторінці українського видавництва “Фабула”.

23 березня “Фабула” запустила безкоштовний літературний онлайн-проєкт “Мистецький карантин”. В його рамках молоді українські письменники протягом тижня читатимуть лекції, проводитимуть презентації та обговорюватимуть свої твори. 24 березня в онлайн вийде український письменник і перекладач Остап Українець. 25-го з глядачами поспілкується літературознавиця та критикиня Тетяна Трофименко, а 26-го - бізнес-тренер, автор і ведучий тренінгових програм Максим Роменський.

Мистецького карантин

Хедлайнером тижня літератури та мистецтва стане фронтмен гурту Фіолет, поет, письменник і громадський діяч Сергій Мартинюк. 27 березня о 19.00 він анонсує вихід у світ свого роману “Рок-н-рол” - історії про те, як народжується музика та справжні рок-н-рольні герої. Також у рамках “Мистецького карантину” Сергій почитає вірші з дебютної збірки “Реп’яхи”.


Читати також