Афіша вересень 2020. Театр Воскресіння

Репертуар на вересень. Театр Воскресіння. Афіша Львів 2020

 

 

Львівський академічний театр Воскресіння після довгої паузи відкриває новий театральний сезон

У Львівському академічному театрі Воскресіння розпочався новий театральний сезон. У вересні на Вас чекають чудові вистави: "Він, вона, вікно, покійник" Р.Куні , "Вечеря з дурнем" Ф.Вебер, "Ніч для жінок" А.Мак-Картен, С.Синклер та Ж.Коллар", "Серпень. Графство Осейдж" Т.Леттс та прем'єрна вистава "Ехо планети" поставлена в жанрі фізик - театру, як відповідь на кризу Covid-19. В нас Ви почуватимете себе безпечно. Кількість місць обмежена з дотриманням карантинної дистанції, глядачі проходитимуть температурний скринінг, приміщення театру щодня обробляється дезінфекторами та провітрюється.

Не забувайте з собою маску.

Репертуар на вересень 2020р.

4, 5, 6 вересня поч. о 18.00
ВІН, ВОНА, ВІКНО, ПОКІЙНИК (Р.Куні)

Помічник британського прем’єра Річард Уіллі таємно зустрічається з секретаркою у готелі «Вестмінстер». Несподівано вони виявляють у номері тіло мертвого мужчини.

Комедія № 1 у Львові!

11, 13 вересня поч. о 18 .00
СЕРПЕНЬ. ГРАФСТВО ОСЕЙДЖ (Трейсі Леттс )

Історія великої сім’ї, в якій більше не має місця для любові. В ролі Барбари – спеціально запрошена актриса театру та кіно

РИММА ЗЮБІНА.
18, 19, 20 вересня поч. о 18.00

ЕХО ПЛАНЕТИ (пластична вистава в жанрі фізик-театру)

Вистава про те, що в душі кожної людини є свій рай і своє пекло, і залежно від того, що обирає людина залежать її вчинки. Люди схильні вважати, що вони є найголовнішими істотами у Всесвіті і що їм підкоряється все живе. Однак природа мститься за людську легковажність, егоїзм та гіперактивну техногенну діяльність пандеміями, стихійними лихами та природніми катаклізмами. Хто вийде переможцем з цього протистояння? Лише світло і любов можуть повернути людину до гармонійного життя.

25, 26 вересня поч. о 18.00
ВЕЧЕРЯ З ДУРНЕМ (Франсис Вебер)

Неймовірно смішний та водночас ліричний сюжет про те, на які вчинки буває здатен чоловік заради справжнього кохання. Якщо звичайно він не «Дурень»…

27 вересня поч. о 18.00
НІЧ ДЛЯ ЖІНОК (А.Мак-Картен, С.Синклер та Ж.Коллар)

Шестеро безробітних друзів зневірилися в тому, що можуть знайти роботу - закрився єдиний роботодавець міста – металургійний комбінат. Оголошення в газеті інформує про те, що за вхід в бар, де показують чоловічий стриптиз, кожна дама має викласти 200 доларів. Шалена ідея приходить миттєво.

Квитки продаються в касі театру за адресою: пл. ген.Григоренка, 5 (з 9.00 до 18.00 пн.-нд.)


Читати також