Оззі Осборн: старість та хвороби не на заваді новому альбому

Оззі Осборн: старість та хвороби не на заваді новому альбому

Впевнений, що на смертному одрі ми всі будемо шкодувати за тим, що мало любили, мало подорожували та мало займалися улюбленою справою... Цією людиною не буде Оззі Осборн. У 71 рік він видав новий альбом "Ordinary man" в цьому важкому для багатьох 2020 році. Про альбом не розкажу без бекграунду, бо у кліпі "Ordinary man" є показані цікаві моменти із життя металіста Оззі. Пісню цю він заспівав з Елтоном Джоном. Вона є лірична.


Між альбомами "Scream" (2010) та "Ordinary man" (2020) пройшло 10 років. І чому Принц Темряви мав таку довгу перерву між альбомами?

Спочатку була бурна молодість у складі групи "Black Sabbath", яка вважається одна з перших у жанрі хард рок. У 1979 році Оззі від них пішов. Так почалася його сольна кар'єра. А ще він був любителем випити багато алкоголю та вживав наркотики. Він буйствував на своїх концертах. Він відкусив голову голубові, а пізніше кажану. Я не буду вдаватися у деталі особистого життя Оззі Осборна, бо він до зустрічі з Шерон був одружений. 1982 року вони одружилися на Гаваях. І Осборну із жінкою пощастило. Бо вона допомогла йому врятуватися від алкоголізму та наркоманії.

Black Sabbath

Потім дійшло до того, що вони разом створили сімейне реаліті-шоу "Сімейка Осборнів" ("The Osbournes") (2002-2005). Все йшло добре. Альбом "Black Rain" (2007) за словами Оззі, був першим альбомом записаним ним тверезим.

Оззі Озборн

У 2019 році Оззі відмінив свої концерти не через коронавірус, а через хворобу Паркінсона. Він цю хворобу певний час тримав у таємниці, але операцію довелося зробити.

Не було б альбому, як би не молодий виконавець Post Malone... (Чесно кажучи мені не подобається, як виступає Post Malone. Спільний трек з Осборном вийшов на мою думку нормальний. Не згоден зі ЗМІ, які називають його репером. Це електронна танцювальна музика треп, R&B та клауд-реп).

Оззі Осборн, Тревіс Скот та Post Malone виступили на одній сцені на врученні премії American Music Awards. Вони заспівали спільну пісню із останнього альбому Post Malone "Hollywood's Bleeding" (2019) "Take what you want". Так старий повернувся до життя. Також з Post Malone зробили спільний трек до альбому "Ordinary man" (2020) "It's A Raid". І то ще одна хороша пісня в альбомі.

Не буду вдаватися у деталі. "Ordinary man" крім лірики має достатньо хард року. Тому не буду вдаватися у деталі... краще послухайте цей альбом.


Дмитро Тирусь


Читати також