PattySong. «Moonless party»

PattySong. «Moonless party»

На Youtube з’явилось відео на сингл "Moonless party" співачки Ольвії, яке відкриє серію пісень-пиріжків.

Давно уже стали популярними вірші-пиріжки (cookies). Тож творча команда, Джон і Ольвія (Ольга Баландюх, учасниця "Голос країни"-2020 в команді Тіни Кароль; учасниця Молодої опери "Ukraine – Terra Incognita"), вирішили, що можуть існувати також пісні-пиріжки (pattysong).

Першим “пиріжком” став сингл "Moonless party" про те, як лінивий хлопець закохався в не зовсім адекватну дівчину, яка в свою чергу любила малого хлопця.

Малий хлопець любив Snoop Dogg, а той, як часто буває у відомих реперів, любив лише сам себе.

Вони всі дуже хотіли полетіти на місяць, жити та розважатись там, але квиток дали лише Snoop Dogg.

От така заплутана історія.

Пісню написав відомий музикант Олег “Джон” Сук, він же John Bass (“Клуб шанувальників чаю”, “Мертвий півень”, проекти “Є”) більше трьох років тому. А під час тотального карантину разом зі співачкою Ольвією, яка записала вокал, музиканти у жартівливій формі виклали прагнення більшості вирватись з загальної паніки, обмежень та ізоляції.

Вирватись вдалось у Карпати, де 10-річна художниця Яся Онисько показала автору пісні свої малюнки і таким чином стала, можливо, першим в Україні десятирічною кліпмейкеркою.

Ольвія органічно вмонтувала себе в яскраво-кольоровий світ Ясі. Так вийшло яскраве та життєрадісне відео, яке не просто розповість про складний любовний багатокутник, а й підніме настрій в не надто веселих реаліях 2020 року.

Робота над серією пісень-пиріжків триває. Далі буде.

Учасники і виконавці:

  • Вокал, монтаж відео: Ольвія (Ольга Баландюх).
  • Художниця: Яся Онисько
  • Музика: John Bass
  • Текст-пиріжок: John Bass, Olvia
  • Зведення, мастер: Олег Мишловський
  • DSD - music
  • Виконавчий продюсер: Вячеслав Дебрянський

Докладніше про виконавицю

Ольга Ярославівна Баландюх (OLVIA)

Народилася 25.07.95 у м. Дрогобичі. Закінчила музичну школу по класу скрипки та Дрогобицький державний музичний коледж ім. В. Барвінського два факультети – скрипку та вокал. Закінчила Львівську Національну Академію Мистецтв, кафедра дизайн середовища.

Виступає як сольна співачка під творчим псевдонімом OLVIA. Учасниця шоу ‘‘Голос Країни 10’’, команда Тіни Кароль. З 2020 року бере участь в молодій опері ‘‘Ukraine - Terra Incognita’’ як співачка та актриса. Пише вірші та музику.
Створює художні роботи в напрямку абстракції, експресіонізму.
Фотографиня, модель, дизайнер інтер’єрів.

Живе у м. Львові.


Читати також