​Epolets презентують «Правду»

Гурт Epolets давно хотів показати «Правду». Прем'єра 2020

“Правда” від гурту Epolets, яка так давно чекала свого часу

Нова пісня та анімована відеоробота Epolets давно чекала своєї черги. Колись так само в архіві були «Казка» та «Цвети» - справжні хіти гурту. Багато прихильників впізнають «Правду» — раніше Epolets часто грали її на концертах. Музиканти вирішили, зараз найвлучніший момент для релізу саме цієї пісні:

«Це пісня про біль. Про біль самотності, про біль від правди, про біль, яку завдають близькі люди. Немає однозначної відповіді про що вона. Ця пісня в мене самого в різні періоди викликає абсолютно несхожі емоції. Ми вирішили зробити прем'єру саме зараз, можливо хтось з вас прокричить її разом з нами і йому стане від цього легше.» — розказує фронтмен Павло Варениця.

Також гурт представив нову анімовану відеороботу на цей трек. Створювали її сам соліст Павло Варениця та Ігор Дабичев, який також знімав відео на пісню “Пограймо”. Дивитись та співати разом можна на Youtube.

У багатьох може постати питання “Чому російською мовою?”. Пісня народилась давно, і саме так, як вона представлена. Переписувати та перекладати пісні Павло вважає недоречним і не зовсім чесним.

“Так, можливо когось зачепить, а у когось бомбане через факт, що пісня російською мовою. Запевняю вас, це не тенденція й не меседж. Це миттєвий крик душі, у якого немає конкретної мови. Можливо мені вдасться перекласти її українською, але поки що я не підібрав вдалих слів для заміни оригінальних!"

Останні кілька років хлопці працюють з Юрієм Яхно на студії «KS Records». «Правду» писали теж там, бо це вже як міцні стосунки подружжя, побудовані на довірі.

Вдихнув нове життя у цей трек і гітарист Павло Великохатський, який був запрошений у якості сесійного музиканта. Трек йому не вмикали, аби створював свої партії «незамиленим вухом».


Читати також