Дебютне музичне відео мульти-інструменталісток krapka;KOMA

Дебютне музичне відео мульти-інструменталісток krapka;KOMA

Музикантки познайомились під час роботи над аудіо-візуальним перформансом ORPHEUS UA, де виконують електронну музику та виступають в костюмах напів-реальних міфічних істот.

Через кілька місяців спільної роботи і спілкування Іра Лобанок та Альона Коваленко відчули, що хочуть працювати далі над власною музикою. Почали з простого джему на синтах та електронних девайсах, згодом додали акустичні інструменти і це стало початком дуету krapka;KOMA.

Учасниці проекту мають свої профільні інструменти (барабани та клавішні), але не обмежуються ними. В дебютній пісні гурту можна також почути трубу, електрогітару та навіть вокал. Таким чином двоє людей створюють звукове наповнення повноцінного бенду.

Музикантки вирішили довго не чекати та заявити про себе одразу кліпом. В соціальних мережах музика буде супроводжуватись комічним артом, що розповідатиме про життя учасниць проекту в нетекстовій формі.

Офіційний реліз музичного відео відбувся 25 вересня о 10:00:

Перший виступ krapka;KOMA відбудеться 6 листопада в Амстердамі в рамках події EMOM, організованій британською спільнотою електронної музики.

Автор зображення на аві: Nastya Vvedenska


Читати також