Найтепліші події грудня: Caribbean Winter's Dinner Show

У Києві відбудеться Caribbean Winter's Dinner Show. Афіша 2020

4 ідеї для незабутніх передноворічних свят: у Києві відбудеться Caribbean Winter's Dinner Show

Caribbean Club Concert Hall пропонує провести новорічні свята в музично-натхненній атмосфері та презентує серію зимових вечорів Сaribbean Winter's Dinner Show. У продажу лише 100 квитків на кожний вечір – унікальна можливість в камерній атмосфері насолодитися святами під супровід улюблених композицій.

«Сaribbean Winter's Dinner Show – це ідеальний варіант для того, щоб незабутньо провести старий рік та загадати бажання на наступний. Захоплююче шоу, смачна святкова вечеря, пляшка ігристого та близькі люди поруч — що може бути краще?!», – розповідають організатори.

Заклад підготував п’ять подій, які допоможуть зануритися у передноворічну казку: 14 грудня – танцювальна программа The Greatest Christmas Pop Hits, 15 та 19 грудня – зимова джазова подія «Джаз для Дорослих» з Олексієм Коганом, 21 грудня – Merry Swinging Christmas від Aniko Dolidze Big Band, 22 грудня – ретро-шоу Speakeasy Jazz Christmas Show. Розповідаємо детальніше про кожну з них.

14 грудня: The Greatest Christmas Pop Hits

The Greatest Christmas Pop Hits – душевний вечір з улюбленими різдвяними хітами у виконанні бенду переможниці шоу «Голос країни» Анни Ходоровської. В цей вечір в камерній атмосфері Caribbean Club пролунають улюблені новорічні пісні в оригінальних танцювальних аранжуваннях.

«Я завжди з нетерпінням чекаю зимових свят, щоб зібратися разом і заспівати новорічні пісні, відчути неймовірну магію й загадати бажання на наступний рік. Дуже чекаємо на зустріч з вами, щоб поринути в атмосферу найдушевнішого свята року!», - поділилася Анна Ходоровська.

15 та 19 грудня: Джаз для дорослих з Олексієм Коганом

Улюблена подія київських меломанів «Джаз для дорослих з Олексієм Коганом» в цей раз презентує ексклюзивну зимову програма. 15 та 19 грудня в камерній атмосфері гості матимуть змогу насолодитися абсолютно новим репертуаром та невигаданими джазовими історіями від Олексія Когана.

«У події візьмуть участь два спеціальних гостя – Костянтин Горячий та Олександр Лебеденко. Ми готуємо нову програму і постараємося зробити її максимально цікавою. Чи будуть сюрпризи, запитаєте ви? Безумовно! Які? Приходьте та самі все побачите і почуєте!», - розповів Олексій Коган про майбутній вечор.

21 грудня: Merry Swinging Christmas

За 10 днів до Нового року чарівна Аніко Долідзе у супроводі джазового оркестру подарує гостям святковий вечір під назвою Merry Swinging Christmas. Знайомі всім з дитинства композиції Jingle bells, We wish you a merry Christmas, Let it snow, I’l be home for Christmas та інші прозвучать в цей вечір в класичних свінгових аранжуваннях й по-особливому тепло.

«Є у нас така щорічна чудова традиція: перед Новим роком ми великою компанією – Aniko Dolidze Big Band – зустрічаємося в Caribbean Club, щоб створити справжню зимову казку, насолодитися разом добрим різдвяним джазом, наповнитися радістю та натхненням на цілий рік!», - говорить Аніко Долідзе.

22 грудня: Speakeasy Jazz Christmas Show

22 грудня відбудеться святковий ретро-вечір Speakeasy Jazz Christmas Show від творців шоу «Епоха Джазу». Шоу створили справжні експерти вінтажної культури – віртуозні музиканти та артистичні танцівниці. Гості вечора поринуть у дивовижну мандрівку в часи Америки початку 20-го століття.

У програмі вечора легендарна музика «золотої ери джазу»: гарячий джаз Флетчера Хендерсона та Фетса Уоллера, шедеври Бенні Гудмеан, Каунта Бейсі, Кеба Келлоуей, Джина Крупи, Куті Уільямса та музика біг-бендів.

Ви вже вирішили провести незабутній вечір разом з Сaribbean Winter's Dinner Show? Тоді переходьте за посиланням та дізнавайтесь детальну інформацію.


Читати також