Olvia випустила кліп «Ґінкго білоба»

Olvia. Кліп на пісню «Ґінкго білоба». Новини культури 2020

 

 

Cпівачка OLVIA випустила кліп на нову пісню «Ґінкго білоба»

Молода співачка OLVIA випустила кліп на пісню «Ґінкго білоба». Вона заспівала разом із солістом легендарної вокальної формації «Піккардійська терція» Ярославом Нудиком.

Героїня співачки існує у вигаданому світі, де панує диво-дерево ґінкго білоба.

Намалювала цей світ відома львівська художниця Леся Квик. Роботи художниці зберігаються у Львівській картинній галереї, Національному музеї у Львові, у приватних колекціях. Леся Квик володіє техніками малювання на склі, шовку.

Активно працює як книжковий графік, оформлювач книг.

Ярослав Нудик – український співак, учасник української акапельної формації «Піккардійська терція» з 24 вересня 1992 року, лауреат Національної премії України імені Тараса Шевченка 2008 року, заслужений артист України.

OLVIA (справжнє ім’я - Ольга Баландюх) є учасницею талант-шоу «Голос країни» 2020 в команді Тіни Кароль; учасниця Молодої опери «Ukraine - Terra Incognita»; учасниця міжнародного джазового фестивалю Jazz Bez 2020. Володарка унікального контральто, володіє великою палітрою музичних жанрів.

Співачка, яка за освітою є також художницею, сама змонтувала кліп.

Olvia випустила кліп «Ґінкго білоба»

Автором музики є відомий український музикант John Bass, який є автором проектів «Є» 1995 та 2003, учасник груп «Клуб шанувальників чаю», «Мертвий півень».

– «Стрийський парк для мене є найкращим місцем на землі. Тут я відпочиваю душею і тілом, мозгами та мріями. Гуляючи по ньому, побачив на дереві свіжі таблички "гінкго білоба".

Людиска безбожно рубають дерева, а їх, виявляється, двоє: він і вона. А там де двоє, це вже стосунки. Одразу в голові виник цей нав'язливий мотив і слова, котрі звучать на початку і в кінці пісні (гінкго гінкго, гінкго білоба), причім чомусь голосами хлопців з "Піккардійської Терції". Намугикав собі мелодію під ніс і на телефон, попросив Макса написати текст крім тієї своєї гінкго білоби, Olvia дала свою свіжу вокальну фарбу і придумала акапельний брідж перед фінальним мотивом, Славко Нудик дав фундамент під той мотив і ось що з того вийшло. Я дуже хотів, щоб OLVIA потрапила в світ Лесі Квик, котра примушує фарби співати джаз на картинах і однією лінією малює космос, пензлем, як скальпелем, оперує людську суть», – розповідає про створення пісні та кліпу Джон.

Це вже третя пісня, яку OLVIA та Джон записали разом. Перші дві – пісні-пиріжки «Moonless party» та «Хей, мамо!».

Також триває роботи над новими композиціями.

Учасники та виконавці:

  • Вокал, монтаж відео: OLVIA (Ольга Баландюх).
  • Вокал: Ярослав Нудик
  • Художниця: Леся Квик
  • Музика: John Bass, OLVIA
  • Текст: Макс Лан та John Bass
  • Зведення, мастер: Олег Мишловський
  • Виконавчий продюсер: В’ячеслав Дебрянський

(с) PattySong Music


Читати також