PattySong. «Хей, мамо!»

PattySong. «Хей, мамо!»

Давно уже стали популярними вірші-пиріжки (cookies). Тож творча команда, яка співпрацює із співачкою Ольвією (Ольга Баландюх, учасниця «Голос країни» 2020 в команді Тіни Кароль; учасниця Молодої опери «Ukraine - Terra Incognita») вирішила, що можуть існувати також пісні-пиріжки (pattysongs).

Першим “пиріжком” став сингл «Moonless party».

Нова композиція «Хей, мамо!» стала другою піснею-пиріжком. Презентація синглу відбулась 18-го листопада в ранковому шоу [КАМТУГЕЗА] на Radio ROKS.

У ній йдеться про те, як Ольвія збирала рок-групу на Сатурні. Проблеми Ольвії зібрати там команду видаються мізерними в порівнянні з політичними чварами та коронавірусною трясовиною.

Пісню написав відомий музикант John Bass (Олег Джон) («Клуб шанувальників чаю», «Мертвий півень», проєкти «Є») більше року тому. А під час тотального карантину разом зі співачкою Ольвією, яка записала вокал і текст музиканти у жартівливій формі виклали прагнення більшості вирватись з загальної паніки, обмежень та ізоляції в своєму драйвовому польоті.

Малюнки створила десятирічна Яся Онисько, яка, можливо, є першою в Україні наймолодшою художницею, що коли-небудь малювала «цифрові картини» для кліпу.

Ольвія змонтувала відео, доповнюючи своїм баченням та ідеями візії пісні.

Патісонг є музично-екологічно чистим продуктом, без семплів, бібліотек і тд.

Робота над серією пісень-пиріжків триває. Далі буде.

Учасники і виконавці:

Вокал, монтаж відео: OLVIA (Ольга Баландюх)

Художниця: Яся Онисько

Музика: John Bass

Текст-пиріжок: OLVIA, John Bass

Зведення, мастер: Олег Мишловський

Виконавчий продюсер: Вячеслав Дебрянський

©Pattysong musik

Біографія

Ольга Ярославівна Баландюх (OLVIA)

Народилася 25.07.95 у м. Дрогобичі. Закінчила музичну школу по класу скрипки та Дрогобицький державний музичний коледж ім. В. Барвінського два факультети – скрипку та вокал. Закінчила Львівську Національну Академію Мистецтв, кафедра дизайн середовища.

Виступає як сольна співачка під творчим псевдонімом OLVIA. Учасниця шоу «Голос Країни 10», команда Тіни Кароль. З 2020 року бере участь в молодій опері «Ukraine - Terra Incognita» як співачка та актриса. Пише вірші та музику.
Створює художні роботи в напрямку абстракції, експресіонізму.
Фотографиня, модель, дизайнер інтер’єрів.
Живе у м. Львові.


Читати також