Афіша лютий 2021. Театр Воскресіння

Репертуар на лютий. Театр Воскресіння. Афіша Львів 2021

Одразу після локдауну Львівський академічний театр Воскресіння повертається до зустрічі з глядачем. І ми розпочинаємо цей період з нової прем'єри "Америка" Б.Срблянович, яка була створена в рамках святкування 30-ччя театру. А в лютому в нашому репертуарі чудові вистави: "Образ речей" Н.ЛаБут, "Танець життя" О.Олесь та "Серпень.Графство Осейдж" Т.Леттс.

30 · 31 січня | 6 · 7 лютого | поч. о 18.00

АМЕРИКА - ПРЕМ’ЄРА

«Америка» – сучасна п’єса про пошуки себе і своєї душі в еміграції, в країні грошей, де платять навіть за посмішку офіціанта. На початку вистави Карл – типовий представник класу багатіїв-одинаків, який приховував початок свого фінансового падіння. У центрі ж уваги перебуває руйнування усіх стосунків після того, як імператив успіху і грошей втрачає силу. П’єса показує справжню вартість цього фальшивого світу успішного життя. Вистава театру «Воскресіння» – це різдвяний сон – фантасмагорія, під час якої головний герой шукає відповідь, що найцінніше в нашому житті. Успіх і гроші, чи любов і добро. Сучасний «Гамлет» який ставить вічне питання «Бути чи не бути?». Сміх і сарказм змінюється на біль і зойк про порятунок. Нелегко навчитись жити в новій реальності і залишатись людиною.

12 · 13 · 14 лютого | поч. о 18.00

ОБРАЗ РЕЧЕЙ - ПРЕМ’ЄРА

Адам молодий студент Мідвестернського університету. Щоб якось покращити своє матеріальне становище, він влаштовується охоронцем в місцевий музей мистецтв. Тут він знайомиться зі студенткою Евелін, яка просто схиблена на мистецтві, свободі і сексі. Молоді люди проводять багато часу разом, і дівчина кардинально змінює життя Адама. Хлопець переконаний, що дівчина позбавляє його багатьох комплексів, чим робить його абсолютно іншою людиною, здатним отримувати задоволення від свого життя. Однак його найкращі друзі вороже налаштовані проти неї і вважають, що дівчина псує йому життя. В п’єсі автор зачіпає багато спірних тем і питань відносно життя, мистецтва, речей, людей, образів, предметів.

20 · 21 · лютого | поч. о 18.00

ТАНЕЦЬ ЖИТТЯ

Різножанрова вистава, де переплітаються комедія, драма, трагедія, водевіль. Класика української драматургії Олександра Олеся. Вистава включає чотири одноактні п’єси: «Танець життя», «По Мюллеру», «Юність» та «Патріот». О. Олесь малює ескізи життя 30-х років, які актуальні і сьогодні. Це теми сімейних негараздів, кохання молодих людей, кар’єризму. В погоні за щастям люди не бачать один одного. Особливо в одноактній п’єсі «Танець життя» на основі однієї сім’ї О. Олесь вибудовує закони побудови держави. Ми вважаємо, що цей матеріал буде надзвичайно актуальний для молоді, особливо для студентства.

20 · 21 · лютого | поч. о 18.00

СЕРПЕНЬ. ГРАФСТВО ОСЕЙДЖ

Зіткнення поколінь – батьки і діти, нездійсненні мрії, скелети у шафах великого будинку і яскраві характери головних героїв. Ось і вся формула щастя. Саме гра в «любов» приведе персонажів п’єси до ревнощів і заздрості, а згодом і до сімейного краху. Сімейні вузи – що це? Обов’язок чи любов? Після зникнення батька всі родичі збираються в одному будинку. Але тільки уявіть, що може статися, якщо в одному приміщенні будуть знаходитися такі різні люди, які не зустрічалися вже багато років… Історія різних поколінь, які кожен по-своєму проживають своє життя. У цей день всі зберуться за одним столом, стануть пити віскі і зі сміхом згадувати минуле. Але жарти швидко вичерпаються, і кожен буде змагатися з іншими в безвиході свого становища, тяжкості власної долі і зламаною життя. Барбара — ідеальна дружина, яку чоловік проміняв на молоду студентку. Айві у заборонених відносинах з власним кузеном. Карен — лялька, яка прагне звести своє життя до обкладинки глянцевого журналу, і не перестає посміхатися навіть тоді, коли чоловік їй зраджує. Наскільки сильно людина може заплутати своє життя, щоб нарешті знайти своє щастя?

Квитки продаються в касі театру за адресою: пл. ген.Григоренка, 5 (з 9.00 до 18.00 пн.-нд.)

Бронювання: тел. 032 2616310
0962207433

ЛЬВІВСЬКИЙ AКАДЕМІЧНИЙ ДУХОВНИЙ TЕАТР ВОСКРЕСІННЯ
79007 м. Львів, пл. ген. Григоренка 5


Читати також