Гігієна проти світових змов та іншого сміття в голові

Гігієна проти світових змов та іншого сміття в голові

На моїй стрінці Фейсбуку можна знайти практично будь-яку інформацію. Свідомо стараюся не обмежувати себе в цьому. Бо у моїй голові є фільтр, який за роки сформувався. Він мені постійно допомагає. Але має бути тверда основа. Та інформаційні приорітети.

1. Як я отримав вакцину від антисемітизму

Спершу я працював у магазині продажу книжок. От і продавав антисемітські книги. Їх читав. У свої студентські роки. Тоді прочитав книжки Павла Штепа "Мафія та Україна" (український аналог Олеся Бузини), Юргена Графа (заперечує Голокост) та бізнесмена по автомобілях з США Генрі Форда "Міжнародне єврейство" (так, він не любив євреїв).

Але мене з дитинства в сім'ї вчили, що до євреїв ставитися треба добре. Моя мама Інна розказувала, що ще в школі мала однокласниць єврейок. Також єврейками були її подружки.

Ще в Українському Католицькому Університеті я вчився на філософсько-богословському факультеті. А там вчився єврей Соломон на історика. Він не завершив своє навчання, але він хороший хлопець.

Треба наголосити, що ці антисемітські теорії про світові змови нелогічні. Юрген Граф пише у своїх книжках, що євреїв не вбивали у газових камерах. А це очевидний факт. Тому Граф дурний або обманює. Навіть якщо б це було правда, то є такий термін "голокост від куль". Його використовує історик о. Патрік Дебуа та Тімоті Снайдер. Бо найбільше євреїв загинуло не в газових камерах, їх розстріляли.

2. Рептилоїди з Вінниці


2016 рік. Я разом із знайомим Дмитром вирішив проїхати автостопом від Львова до Краматорська.

Метою поїздки було приїхати до Краматорська. Та відсвяткувати там Великдень із організацією Будуємо Україну разом (БУР). У рамках діяльності будинку для громадської діяльності - Вільна хата.

Тоді я їхав проїздом через Вінницю. Зупинилися в добрих людей, які показали всі цікавинки міста. Був лише один недолік. Той чоловік замучив мене рептилоїдами. Бо постійно про них говорив.



Я тоді не знав, що люди реально вірять у те, що світом керують рептилоїди. Ось в такі казки вірять люди. Але є інші, популярніші версії.


3. Масони/жидомасони

Є така реальна організація, якій впливу приписують більше, ніж є. І це масони.

Спочатку були в Середні віки архітектори. Вони володіли таємними архітекторськими професійними знаннями. Вони будували прекрасні замки та собори. Такі собі "вільні будівельники".

Також є правдивим фактом, що масони виникли в епоху Просвітництва. Це вже були не просто архітектори, а ціла організація з своїм світоглядом.

Не буду вдаватися в деталі масонських поглядів. Без демонізації про масонів можете прочитати в романі Дена Брауна "Втрачений символ".


Масонство було популярним довгий час. Серед героїв роману Льва Толстого "Війна і мир" воно поширено. Творці США були масонами. Правдою є, що автор "Енеїди" Іван Котляревський був масоном. Він був членом ложі в Полтаві "Любов до істини". Фейком є те, що масонами були Григорій Сковорода та Іван Франко. Їхні філософські погляди несумісні з поглядами масонів.

Ложкин. Масоны

Зараз не так багато людей до неї входять. Списки ротері клубів (масонських лож) та кожного члена організації викладені в інтернеті. Серед найвідоміших сучасних українських масонів є філософ, політолог, головний редактор часопису "Ї". Зараз він є директором Львівської національної галереї мистецтв імені Бориса Возницького.

Кожен турист може прийти до кам'яниці Корнякта. Зайти в італійський дворик. І там ви можете знайти ротері клуб.

Я не зрозумів тільки одне. Т. Возняк не займається політикою, а як відомо, що зірка комік Володимир Зеленський є президентом нашої країни. Масони навіть не увійшли до ТКГ. Ним став політичний оглядач та блогер Олексій Орестович.

На сайті ротері клубу я не знайшов навіть натяку на ЛГБТ та політику. Одні соціальні проекти. В такому разі масони не несуть загрози ніякої. Тараса Возняка я бачив на презентації його книги про відомого єврейського письменника Бруно Шульца. В часописі "Ї" я вперше прочитав статті філософа Мішеля Фуко та культурологічні публікації.

4. Через коронавірус Більдерберзький клуб не може керувати світом

Через коронавірус Більдерберзький клуб не може керувати світом

Почну з того, що ніхто не знав про Більдельберзький клуб. Про всесвітній економічний форум у Давосі не цікаво писати. Тому Даніель Естулін,радянського походження чоловік, написав книжку про Більдельберзький клуб. Це не масони, а зібрання політиків зі всього світу. Так назвали цей збір світових лідерів. Бо вони зібралися в 13-15 травня 1954 року в готелі Більдельберг (Нідерланди).

Книгу може ніхто б і не прочитав. Якби не документальний фільм Алекса Джонса "Ендшпіль" (Endgame) (2007). Він розповів про те, що світові лідери в цьому клубі просувають на весь світ євгеніку. Щоб скоротити населення людства. Також, що її просувають уряди, Microsoft та навіть група U2.

Алекс Джонс

На цьому фото зображений Алекс Джонс. Його дійсно серйозно не варто сприймати. Бо він поширює брехливу інформацію. За фейки Apple, Facebook та YouTube навіть видаляли/ють цей неправдивий контент.

Книгу Естуліна також не варто серйозно сприймати. Якщо вони такі всемогутні, то як вони змогли відмінити останрє зібрання по коронавірусу? Чому я на їхньому офіційному сайті не знайшов в тематиках зустрічі про контроль народжуваності населення?

5. Коронавірус внаслідок гомосексуалізму?

Коронавірус та Філарет

Екс Патріарх УПЦ-КП Філарет зробив сенсаційну заяву. Що Бог покарав нас коронавірусом за гомосексуалістів.


Патріарх пов'язав непов'язані речі. Тому і виник такий веселий мемчик. Бо насправді Бог тут ні до чого. Хоч я дійсно радий, що Філарет одужав від цієї хвороби. Бажаю йому многая літа!

Джаред Даймонд у книзі "Зброя, мікроби та харч" пише про причини походження грипу. На його думку грип виник від приручених людьми тварин. Скоріше за все перший грип з'явився від домашньої худоби.

Версію про штучне походження covid-2019 спростували вчені. Він не створений в лабораторії. Про те, як виник вірус достеменно невідомо. Схожі на нього віруси переносять кажани та панголіни. Наймовірніше, він мутував і перейшов на іншу тварину. А потім на людину.

Сексуальне життя - то особиста справа кожного. Сімейне насилля, згвалтування та булінг я засуджую. На мою думку, "Божою карою" Філерат міг логічно назвати венеричні хвороби та ВІЛ-СНІД. А вони поширені не тільки серед гомосексуалістів, лесбіянок та бісексуалів. Вони є також поміж гетеросексуалів.

6. Віра у світові змови - то кінець репутації!

Певний час я сам вірив у світові змови. Перша від цього сміття в голові врятувала моя тітка історикиня Наталія Яковенко.

Вона з дитинства стимулювала до читання. Подарувала мені багато хороших книжок. Коли побачила, що я читаю Генрі Форда "Світове єврейство", то пояснила, що таке краще не читати.

Далі, коли я продавав книжки у вище згаданому магазині, то мене насторожили покупці.

Вони казали, що погано робив Митрополит Андрей Шептицький, що під час Голокосту рятував євреїв. Такі слова - це дно. Моральне падіння нище плінтуса. Кажуть, що у нас антисемітизм хіба кухонний. Але хуліганське плюндрування матеріальних речей єврейських громадян в нас стаються. Сподіваюся, в майбутньому таких речей не буде.

Доля правди є, казав філософ Лешек Колаковський, що після Голокосту антисемітизму стало набагато менше. А як я бачу він досі поширений. Не випадково про це явище є пісня російського гурту Ансамбель Христа Спасителя і Мать Сира Земля "Синагога". Вона іронічна та засуджує такі вчинки.

Також у Володимира Висоцького є обсміяне таке ставлення до євреїв.

Можу зрозуміти, коли люди консервативних поглядів. Та за сімейні цінності. Це їхнє право мати такі погляди.

Критика світового мільярдера з християнської точки зору то одне. Він дійсно фінансує ЛГБТ. А якщо пов'язують це із світовою змовою, то це смішно. Мені подобається, як в соціальних мережах обсміяне це невігластво.



Тому думайте гоговою. Та я розумію, що краще займатися конкретними життєвими викликами. Не надуманими. Україна починається з тебе!


Дмитро Тирусь

Автор мемів у статті: Вови Нестеренко



Читати також