Виставка «R³». PM Gallery

Виставка «R³». PM Gallery. Афіша Львів 2021

16 лютого (вівторок) о 18:00 у «PM Gallery» відбудеться відкриття виставки «R³», що продемонструє зріз творчості сім’ї Резніченко у галузі живопису й графіки.

Виставковий проєкт «R³»: Сергій, Ніна, Катерина Резніченко / живопис, графіка – погляд у телескоп на три різні планети, кожна з яких має свою індивідуальну орбіту і гравітацію.

«У своїй творчості Сергій Резніченко звертається до традиційних жанрів у творчості – ню, натюрморт. У нього вони завжди сприймаються по-новому, але дуже впізнавано, індивідуально, сучасно. Особливим феноменом художника є те, що він ніколи не повторюється, навіть у своїх етюдах, скетчах-зарисовках. Кожен його твір сповнений внутрішньої спружиненої енергії, флеру еротизму та магнетизму.

Творчість Ніни Резніченко заворожує поєднанням дуальностей, часто здавалося б непоєднуваних речей – фігуративну та абстракції, і це, зважте, в одному творі. Кожен свій твір Ніна Резніченко вибудовує дуже емоційно, і драматургія його дуже складна. Живопис Ніни Резніченко викликає відвертість і пробуджує щирі почуття.

Катерина Резніченко обирає несподіваний формат – традиційний портрет, але у свіжій та неординарній інтерпретації. Кожне обличчя на акварелях Катерини індивідуальне з проявом цілого спектру емоцій. Визначення кольору, чи то пак, його означення, є принципово важливим! Адже обрана гама перетворюється крізь сепію в Катерини Резніченко на маніфест індивідуальності, особистості, емоційного колапсу»,  стверджує мистецтвознавець Іван Дудич.

Запрошуємо! Виставку можна буде відвідати до 16 березня.

Вхід вільний.
Адреса: м. Львів, вул. Коперника, 17 (-1 поверх)

Графік роботи: понеділок-п’ятниця 10:00 - 19:00, субота 10:00 – 17:00, неділя 12:00-17:00
тел.: +38 096 294 58 38


Читати також