LILOVIY презентував відео на пісню Your sweet dreams

Відео на пісню Your sweet dreams. Новини від гурту LILOVIY!

Український інді-гурт LILOVIY презентував відео та нову версію сингла на слова Юрія Іздрика “Your sweet dreams”. Це ніжна лірична пісня, у записі якої взяв участь і відомий джазовий піаніст Олексій Боголюбов. Цю версію LILOVIY виклав у соцмережі під час новорічних свят, у грудні 2020. Наразі музиканти пропонують нове прочитання та акустичне гітарне звучання пісні.

Ось що розказує про цю пісню та її версії Олена Ковернік, автор музики та вокалістка гурту LILOVIY: “Ця пісня - здається несерйозним, милим щебетом, так воно і є. Але по суті вона торкається важливих речей. Якщо замислитись, можна говорити про наші мрії, почуття. Але краще послухати пісню і прожити емоцію.

Пісню “Your sweet dreams” ми презентували в грудні, на новорічні свята. Ми записали трек з Олексієм Боголюбовим, відомим джазовим піаністом. В плані музики Олексій розуміє мене з пів-слова! Ми зробили цікаве аранжування з дзвіночками й струнними інструментами. Атмосферно вийшло!

А після того, як пограли на репетиції з гітаристом Антоном, захотілось зробити ще й версію на гітарі. Акустичне звучання гітар - це ж наша родзинка. Антон Ан записав гітару на студії ArtSound, а зведенням займався Едік Данилов. Нам комфортно з ним працювати. Крім того, він справжній профі!“

Зведення та мастеринг - Едуард Данилов (ArtSoundStudio)
Режисер відео Денис Кучеренко
Музика, вокал - Олена Ковернік
Гітари - Антон Ан, Максим Ткач
Поезія - Юрій Іздрик
Студія Kaska Records
Стиліст Ксюша Мороз

Цей сингл - продовження співпраці з відомим українським письменником, поетом та музикантом Юрієм Іздриком. Раніше, літом минулого року, LILOVIY випустив альбом на його вірші. Наразі гурт продовжує працювати з поезією Юрія Іздрика, йде робота над другим альбомом на вірші поета, у планах - концерти Україною.


Читати також