Ялинки 2022 в Ужгороді та святкові заходи

Ялинки 2022 в Ужгороді та святкові заходи

Куди піти на Новий рік 2022 в Ужгороді? Де будуть ялинки 2022? Афіша. Яка програма новорічних заходів в Ужгороді? Що подивитися? Куди піти з дітьми на Новий рік в Ужгороді? Які вистави для дітей в театрі? Які новорічні вистави подивитися в Ужгороді? Як будемо відзначати Новий рік в грудні і січні. Скільки будемо відпочивати на святкові вихідні в грудні і січні.

Зовсім скоро жителі нашої прекрасної країни всі разом зустрічатимуть Новий 2022 рік. Жителі і гості вже замислюються про те, де провести новорічні свята. Не дарма кажуть, як зустрінеш Новий рік, так його і проведеш, тому місце для зустрічі святатреба вибирати веселе і цікаве.

Весь період новорічно-різдвяних днів з 19 грудня по 19 січня - це низка різноманітних концертів, вистав для маленьких городян і інших веселих заходів. Практично всі центральні вулиці міста, а також сквери і парки будуть підключені до святкової ілюмінації. Марафон веселощів зазвичай починається в День Святого Миколи, коли встановлюється центральна ялинка, а завершаються свята відразу після Хрещення, коли особливо загартовані жителі зможуть зануритися в ополонку.

Любителі зустрічати новорічну ніч в галасливій компанії, причому не обов'язково друзів і знайомих, можуть завітати на центральну площу, де щорічно встановлюється головна ялинка. Гуляння в переддень Нового року триватиме всю ніч до ранку. Традиційне святкування, можна не сумніватися, буде музичним, оригінальним і дуже цікавим.


Повна програма на Новий рік 2022 в Ужгороді та план святкових заходів скоро будуть опубліковані на нашому сайті. Слідкуйте за оновленнями.


Читати також