Як Центр Біржових Технологій став лідером серед консалтингових компаній

ЦБТ

Центр Біржових Технологій – бренд, що широко відомий в сфері фінансів і інвестицій. В 2020 році йому вдалося отримати звання лідера серед аналогічних компаній в Україні, здобувши престижну нагороду «Лідер галузі» за підсумками Національного бізнес-рейтингу. ЦБТ вдалося досягти цієї високої відзнаки завдяки сервісам та послугам, що допомагають клієнтам заробляти на біржових та позабіржових ринках.

Які послуги пропонує Центр Біржових Технологій

ЦБТ надає послуги з навчання трейдингу. В результаті навчання слухачі Центру отримують необхідні знання та навички, що дозволяють побудувати власну прибуткову справу, торгуючи на біржі.

Така діяльність має ряд переваг перед звичайною підприємницькою діяльністю:

  1. Відсутність конкурентів.
  2. Відсутність бюрократії.
  3. Товар тут – гроші, цінні папери та інші активи, які не псуються і їх в будь-який момент можна конвертувати в потрібну валюту.
  4. Працювати можна з дому, а також можна самостійно визначати робочі дні та час.
  5. Немає начальника та не потрібно спілкуватись з людьми, комунікація з якими викликає дискомфорт.
  6. Відсутній граничний поріг заробітку. Прибуток залежить від розміру вкладеного капіталу та стратегії роботи.

Таким чином, завдяки ЦБТ людина може освоїти прибутковий бізнес, яким можна заробляти з будь-якої точки світу, де є інтернет.

Навіть в умовах тотального карантину фінансові ринки продовжують працювати. Більше того, введення карантинних обмежень, як правило, позначається на вартості активів, що дає можливості заробляти. А як це зробити, розповідають на заняттях у Центрі біржових технологій: на семінарах, вебінарах, профі-курсах, майстер-класах тощо.

Основою освіти в компанії є курс CBT Belastium. Цей курс дає можливість оволодіти професією трейдера «з нуля». Час підготовки за програмою CBT Belastium складає 10 днів. За цей період слухачі курсу отримують необхідну інформацію для початку самостійної діяльності в якості трейдера на фінансових ринках.

Додатковим плюсом CBT Belastium є те, що 80% занять курсу практичні. Учні вчаться працювати з торговим терміналом, укладаючи біржові угоди на демо-рахунку. Такий рахунок не передбачає внесення реальних коштів на рахунок.

При цьому, незважаючи на те, що учні працюють лише з віртуальними грошима, вони відпрацьовують реальні ситуації на ринку, можуть сміливо тестувати різні торгові стратегії, програми аналізу та автоматичного трейдингу.

Після навчання у випускників Центру має можливість поновлювати знання та підвищувати кваліфікацію, безкоштовно відвідуючи профі-курси, майстер-класи та маркет-дискашни.

CBT Belastium має ряд переваг над іншими аналогічними освітніми курсами:

  1. Слухачам надається максимум інформації без води і простою, зрозумілою мовою.
  2. Слухачі отримують велику кількість практики.
  3. Здобувати освіту можна віддалено та індивідуально..

Плюсом курсу є те, що викладачі є професійними трейдерами та аналітиками. Завдяки цьому студенти отримують ті знання та поради, які реально можна застосувати на практиці і з їхньою допомогою отримувати відповідний дохід.

CBT Belastium від компанії Центр Біржових Технологій: відгуки про курс

Якщо проаналізувати відгуки про CBT Belastium, неважко побачити, що випускники задоволені цим курсом і вважають його корисним.

відгуки про CBT

Особливо вони наголошують, що в Центрі Біржових Технологій акцентують увагу на практику. Одна з випускниць курсу, Тетяна К., залишила відгук, в якому дякує викладачам саме за наявність практичних зайнять. На її думку, теорію можна вивчити і самій, а от здобути практичні навички без досвідченого наставника важко.

Інша слухачка, Анжеліка Л., зацікавилася навчанням, оскільки зрозуміла, що це дає шанс займатися власним прибутковим бізнесом, ні від кого не залежачи, а Федору Б. Центр Біржових Технологій сподобався тим, що тут дають велику кількість важливої інформації для подальшого заробітку на біржі. Федір зазначив, що не очікував такого великого обсягу матеріалів, які він отримав на курсі. За його словами, студенти разом з викладачем розбирають різноманітні схеми, таблиці та інші матеріали, які дозволяють підібрати найбільш прибуткову і комфортну стратегію торгівлі. В подальшому Федір планує звертатися в ЦБТ для підвищення кваліфікації.

А ось декілька відгуків про навчальні семінари в компанії.

Центр Біржових Технологій відгуки

Автори цих відгуків задоволені навчанням у ЦБТ. Наприклад, авторка першого відгуку, Аліса, зазначає, що була на семінарі з фінансової грамотності, де спікер все дуже доступно пояснив та дав корисні поради щодо ведення бюджету.

Автор іншого відгуку, Тимур, теж відзначає професійність лекторів компанії Центр Біржових Технологій, які викладають інформацію цілком зрозуміло та розгорнуто. Також йому сподобалась наявність практичних зайнять. Про це ж саме пише Лариса. Жінка зазначає, що викладачі в ЦБТ є практикуючими трейдерами і прекрасно розбираються в темі фінансових інвестицій.

І нарешті Євгенія, авторка четвертого відгуку, також пише про те, що на семінарах вона дізналася багато корисної та актуальної інформації.

Додаткові послуги, які допомогли ЦБТ стати лідером серед консалтингових компаній

Окрім навчання професії трейдера, Центр Біржових Технологій постійно ділиться інформацією стосовно ринкової аналітики та випускає багато власного контенту із власною думкою щодо поведінки популярних та екзотичних активів на ринках; лекторів та аналітиків Центру постійно запрошують на різноманітні заходи та інтерв’ю, пов’язані з біржовим трейдингом, економікою та бізнесом.

Ще однією перевагою ЦБТ є й безкоштовні матеріали і заходи, пов’язані з навчанням роботі з фінансами та інвестиціями. Співробітники Центру регулярно проводять семінари, розміщують статті та відео не тільки стосовно навчання роботі на біржах, а й роблять огляди різноманітних інструментів, що допомагають трейдерам у своїй діяльності. У СМІ та Інтернеті можна часто зустріти їх коментарі щодо того, коли краще купувати або продавати іноземну валюту, як накопити капітал, захистити свої заощадження тощо.

Таким чином, відвідувати семінари ЦБТ має бути корисно будь-кому, навіть якщо в планах немає займатися торгівлею на біржі. За допомогою знань та інформації, що надає Центр Біржових Технологій, є можливість не лише оволодіти професією трейдера, а ще й підвищити свій особистий рівень фінансової грамотності.


Читати також