Суші сет в Чернівцях. Огляд ресторанів і суші-барів

Суші сет в Чернівцях

Популярність японської кухні постійно зростає, тому з’являється все більше закладів, в яких можна її спробувати. Але щоб замовити суші сет потрібно ознайомитись з перевіреними ресторанами. Після цього залишається лише визначитись з бюджетом та ознайомитись з меню.

Суші Мастер

Цей онлайн-ресторан швидко завоював прихильність. Зараз тут кожного сезону оновлюється меню, завдяки чому клієнти завжди можуть обрати смачні страви, які раніше не куштували. Ще одна перевага цього закладу полягає у досить доступних цінах. До того ж, тут часто діють різноманітні акції та знижки.

Для приготування всіх страв використовують свіжі та якісні інгредієнти, тому смак завжди насичений на правильно збалансований. В найбільшому асортименті тут представлені суші та роли, але також є перші страви, салати, десерти, соуси та напої.

До інших переваг цього ресторану варто віднести:

  • швидке та ввічливе обслуговування;
  • доступні ціни;
  • великий вибір страв;
  • високу якість.

Якщо вартість замовлення перевищує 200 грн, можна скористатись безкоштовною доставкою. Зазвичай кур’єру потрібно близько 45 хвилин. За потреби, можна оформити попереднє замовлення та обрати час, на який вам потрібна доставка. Це зручно, якщо ви організовуєте захід з великою кількістю гостей. Так вам не доведеться турбуватись, адже їжу гарантовано привезуть на обраний час. Кур’єри користуються спеціальними термосумками, в яких їжа зберігає смак та правильну температуру.

Суші Про

Варто звернути увагу на цей заклад, якщо ви бажаєте спробувати суші та роли, приготовані за авторськими рецептами. В меню доступно більше 20 видів страв, тому можна обрати й ті, які ви раніше не пробували. Високий цінник тут аргументують високою якістю інгредієнтів та наявністю оригінальних страв. Якщо потрібно, вам допоможуть обрати страви й оформити замовлення. Також можна скористатись швидкою доставкою, яку завжди виконують протягом вказаного терміну.

Орігамі

Це досить популярний в місті ресторан, який працює вже протягом багатьох років. Тут можна замовити страви японської, італійської та американської кухні. Завдяки такому великому різноманіттю можна зробити замовлення на будь-який смак.

Поїсти можна прямо в закладі або скористатись доставкою додому, в офіс, парк або інше громадське місце. У відгуках про це місце можна прочитати, що тут дійсно смачно готують. Але готові суші привозять приблизно за 1,5 години. Але можна зробити замовлення зранку та вказати зручний час доставки.

Майстерня суші

Цей ресторан пропонує спробувати преміальні суші та роли. Тут готують лише за авторськими рецептами, але орієнтуючись на традиційній рецепти. В даному закладі не можна знайти звичній роли, проте їх модернізована версія. Щоб заощадити, потрібно робити замовлення по вівторках, коли в ресторані проходять «щасливі години».


Читати також