09-12-2021 Розваги 127

Тендіве Ньютон зіграє у триквелі «Супер Майка»

Тендіве Ньютон зіграє у триквелі «Супер Майка»

The Hollywood Reporter повідомляє про кастинг Тендіве Ньютон («Світ Дикого Заходу») на головну жіночу роль у третій частині драмеді «Супер Майк». Фільм від режисера Стівена Содерберга офіційно анонсували минулого тижня.

До образу Майка повернеться Ченнінг Татум. Деталі сюжету та ролі Ньютон не розголошуються. Стрічка носитиме підзаголовок «Останній танець». Реліз "Супер Майка 3" відбудеться на платформі HBO Max.

Ньютон нещодавно з'являлася у трилері «Спогади» з Г'ю Джекманом та Ребеккою Фергюсон. Актриса повернеться у четвертому сезоні «Миру», чиї зйомки нещодавно завершилися (орієнтовно прем'єра піде у 2022 році). За роль Мев вона отримала премію «Еммі» у другому плані.

«Супер Майк» (англ. Magic Mike) — американський фільм Стівена Содерберга. У головних ролях Ченнінг Татум, Алекс Петтіфер, Меттью Бомер, Джо Манганьєлло, Меттью Макконехі. Фільм частково заснований на реальних подіях, які відбувалися з Ченнінгом Татумом, який в 19 років підробляв стриптизером в Тампі, Флорида. Світова прем'єра відбулася 28 червня 2012 року.


Читати також