09.12.2021
Розваги
eye 152

Актори «Гаррі Поттера» возз'єдналися на першому фото зі зйомок «Повернення до Гоґвортсу»

Повернення до Гоґвортсу

Деніел Редкліфф, Емма Уотсон та Руперт Грінт з'явилися на першому фото з «Повернення до Гоґвортсу» — документального шоу HBO Max до ювілею «Гаррі Поттера та філософського каменю». Герої розташувалися у вітальні факультету Гріфіндор. Побачити реюніон Гаррі, Рона та Герміони можна буде 1 січня.

Спецпроект підготовлений до 20-річчя першої частини та розповість про витоки, зйомки та спадщину «поттеріани» для її фанатів, читачів та глядачів у всьому світі.

У «Поверненні» також з'являться: Гері Олдман, Рейф Файнс, Роббі Колтрейн, Меттью Льюїс, Хелена Бонем Картер, Імельда Стонтон та режисер Кріс Коламбус. Письменниці Джоан Роулінг у реюніоні не буде.

«Гаррі Поттер» - це британсько-американська серія кінофільмів на основі творів про пригоди головного героя Гаррі Поттера письменниці Джоан Роулінг. Серія складається з восьми фентезійних фільмів, починаючи з «Гаррі Поттера та Філософського каменю» (2001 р.) й закінчуючи «Гаррі Поттер і Смертельні реліквії: Частина 2» (2011 р.). У 2016 та 2018 роках вийшли ще два спінофи фільму.

Читати також


up