09.12.2021
Розваги
eye 127

У «Клеопатри» з Галь Гадот змінилася постановниця

Галь Гадот Клеопатра

Петті Дженкінс («Диво-жінка» 1-2) залишила режисерський пост байопіка про єгипетську царицю Клеопатру з Галь Гадот у головній ролі. На зміну Дженкінс прийшла Карі Скогланд («Сокіл та Зимовий солдат»).

Проект фінансує студія Paramount. Дженкінс спостерігатиме за фільмом як виконавча продюсерка і зосередиться на створенні «Диво-жінки 3» та «Зоряних війнах: Розбійний ескадрон».

Картина розповість про життя Клеопатри та її правління Єгиптом протягом 21 року. Цариця була закохана у римського полководця Марка Антонія, з яким прожила у шлюбі аж до смерті. Після захоплення Єгипту римським правителем Октавіаном Клеопатра наклала на себе руки.

Сценарій фільму пише Лаета Калогрідіс (епік "Олександр", "Острів проклятих"). Дата виходу фільму, а також початку зйомок не повідомляється. Найбільш відомою версією про Клеопатру є однойменний фільм із Елізабет Тейлор.

У новітній історії життя Клеопатри намагалися екранізувати Девід Фінчер і Джеймс Кемерон, а головну роль могли зіграти Анджеліна Джолі та Леді Гага. Нині над сольним фільмом для Warner Bros. паралельно працює постановник "Дюни" Дені Вільнев.

Читати також


up