19-12-2021 Розваги 171

Леонардо Ді Капріо врятував двох собак на зйомках «Не дивіться нагору»

Леонардо Ді Капріо врятував двох собак

На зйомках фільму «Не дивіться нагору» актору Леонардо Ді Капріо довелося не лише рятувати світ (за сюжетом комедії), а й виловлювати із крижаного озера своїх власних собак.

В інтерв'ю Entertainment Weekly члени знімальної команди комедії «Не дивіться нагору» згадали, як Леонардо Ді Капріо врятував двох своїх собак хаскі, що провалилися під лід.

«І я помчав за ними. Живучи в Каліфорнії, я точно не знав, як треба діяти в замерзлому ставку», — розповідає Ді Капріо.

«Один собака провалився, і він стрибнув в озеро, щоб врятувати його, і як тільки врятував, провалився другий», - додає його колега Дженніфер Лоренс.

«Один почав вилизувати того, який тонув, і ми всі зрештою опинилися у воді», — підсумовує Ді Капріо.

«Ці взяті з притулку хаскі – абсолютний ураган. Джона (Гілл, з яким Ді Капріо жив на зйомках в одному фургоні - прим. ред) надсилав мені фото пошматованого на клапті дивана», - поділився режисер фільму Адам Маккей.

«Не дивіться нагору» вийде на Netflix 24 грудня. Ді Капріо і Лоуренс грають астрономів, які виявили, що через шість місяців планета загине через метеорит, що наближається до неї. Астрономи вирушають до президента США та журналістів, щоб попередити землян про небезпеку, проте ті не сприймають їх серйозно.


Читати також