03-01-2022 Розваги 194

Алан Рікман знав подальшу долю Северуса Снейпа майже від початку

Алан Рікман знав подальшу долю Северуса Снейпа. Новини кіно 2022. Портал Експеримент

Алан Рікман був єдиною людиною, яка знала про подальшу долю Северуса Снейпа майже з самого початку. Про це сказав Денієл Редкліфф у спецепізоді «Гаррі Поттер 20 років по тому: повернення в Гоґвортс» у розмові з Гарі Олдманом.

Мова про це зайшла під час обговорення акторами Снейпа. Вони захопилися персонажем і сюжетним поворотом з подвійною грою, яку він вів, після чого Олдман висловився, що жалкує про те, що вони не мали повної картини з самого початку.

Редкліфф поправив його, сказавши, що вона була «тільки у Рікмана».

«Так, він знав кінцівку. Він майже одразу сказав: “Я повинен знати, що зі мною буде”», — пояснив Редкліфф.

Раніше про знання Рікманом додаткових подробиць говорив режисер першого фільму Кріс Коламбус в інтерв'ю для A.V. Club. Актор відмовлявся розповідати йому невідомі деталі про своїх персонажів, незважаючи на прохання постановника пояснити їх для роботи над фільмом.

Спецепізод «Повернення в Гоґвортс» присвячений 20-річчю прем'єри першого фільму серії – «Гаррі Поттер та Філософський камінь».

У ньому члени знімальної групи розповідають про процес зйомок та діляться спогадами.

У спецепізоді з'явилися Денієл Редкліфф (Гаррі Поттер), Емма Вотсон (Герміона Грейнджер), Руперт Грінт (Рон Візлі), Том Фелтон (Драко Малфой), Гарі Олдман (Сіріус Блек) та інші.


Читати також