03-01-2022 Розваги 170

Вийшов перший трейлер 6 сезону «Гострих картузів» з Кілліаном Мерфі та Томом Гарді

Трейлер 6 сезону «Гострих картузів». Кіноновинки та трейлери. Портал Експеримент

BBC опублікував перший трейлер фінального 6 сезону серіалу «Гострі картузи».

Ролик не лише тизерить епічне завершення історії Томаса «Томмі» Шелбі у виконанні Кілліана Мерфі, а й повертає у гру Альфі Соломонса, якого грає Том Гарді.

Ватажок єврейської банди Альфі в 4 сезоні начебто як загинув, але в 5 сезоні з'ясувалося, що герой все ж таки залишився живим.

Тепер Альфі намагається триматися в тіні та мирно займатися справами на власному заводі. Однак Томмі буде потрібна допомога Альфі, так що герою Гарді, схоже, доведеться вийти на світло. Або ж Альфі якось допоможе Томмі зі свого барлогу.


Трейлер 6 сезону під пісню «Hunter» Ганни Кальві демонструє похмуру атмосферу «Гострих картузів», за яку фанати так люблять це шоу.

Також у трейлері показали кілька екшен-сцен із бійками та перестрілками, так що під завісу серіалу очікуються криваві розбірки.

Схоже, 6 сезон буде дуже напруженим та динамічним. Напевно, не всім героям вдасться пережити криваву бійню.

І трейлер дає зрозуміти, що в нових серіях розкажуть не лише про кримінальні справи сім'ї Шелбі, а й про політичне становище у світі – у фіналі буде порушено тему фашизму.

Проте 6 сезон все ж таки не завершить історію, адже після закінчення серіалу творець франшизи Стівен Найт зніме повнометражне продовження.

Нагадаємо, до акторського складу також входять Пол Андерсон, Аня Тейлор-Джой, Фін Коул та Софі Рандл.

Прем'єру 6 сезону серіалу «Гострі картузи» намічено на початок 2022 року.


Читати також