31-12-2021 Розваги 321

Т​аргарієни в надійних руках: Джордж Мартін про Дім дракона​

Джордж Мартін про «Дім дракона»

Письменник вже переглянув перший епізод шоу про громадянську війну між Таргарієнами та розповів про свої враження.

Джордж Мартін звернув увагу на те, що «Будинок дракона» став найочікуванішим серіалом 2022 року за версією користувачів IMDb, і заявив, що і сам з нетерпінням чекає на його вихід. Письменник також пожартував, що знає багато про те, що побачать глядачі, — тому що він написав книгу «Полум'я і кров», що стала основою серіалу, — і розповів, що вже бачив перший епізод «Дома дракона».

Мартін не став вдаватися до деталей, але відзначив роботу Мігеля Сапочника та Райана Кондала, які брали участь у створенні «Гри престолів» і стали шоураннерами майбутнього серіалу, а також похвалив акторський склад.

Я бачив чорновий монтаж першої серії і мені дуже сподобалося. Похмуро, потужно, емоційно є все те, що я люблю в епічному фентезі.
Райан і Мігель проробили чудову роботу, а що стосується акторів... як і у випадку з «Грою престолів», багато глядачів дізнаються лише про кількох учасників акторського складу, але, здається мені, згодом ви багатьох полюбите (і ваші серця розіб'ються, коли ... втім, ви самі все дізнаєтеся).
Думаю, Таргарієни у надійних руках. Тож чекайте. На мою думку, ви не розчаруєтеся.
Джордж Мартін, письменник

Будинок дракона вийде на HBO в 2022 році. У центрі сюжету серіалу — дві гілки династії Таргарієнов, які починають боротьбу влади після смерті короля Візериса I.

Головні ролі в «Домі дракона» виконали Метт Сміт («Доктор Хто», «Минулої ночі в Сохо»), Емма Д'Арсі («Шукачі правди») та Олівія Кук, відома за серіалом «Мотель Бейтс» та фільмами «Чистокровні» і «Я, Ерл і дівчина, що вмирає».




Читати також