31-12-2021 Розваги 236

Дослідження: Джеймс Бонд легковажно ставиться до гігієни, а його хоробрість може бути викликана токсоплазмозом

Дослідження про Джеймса Бонда

Що може загрожувати супершпигуну під час чергової операції з порятунку світу? Явно не лиходії з гарматами — на думку вчених, Джеймса Бонда вже давно мали згубити його легковажне ставлення до гігієни, алкоголю та статевих зв'язків.

Департамент медичної мікробіології у Нідерландах та Департамент інфекційної біології у Лондоні опублікували напівжартівливе дослідження.

Вчені переглянули всі фільми про Бонда і зробили висновок, що агент 007 погано готується до завдань і не дотримується елементарних правил гігієни - наприклад, за весь час він лише двічі вимив руки, причому жодного разу не зробив цього до їжі.

Крім того, безладні незахищені статеві зв'язки, поїдання немитих фруктів та сирих устриць, а також безконтрольне вживання алкоголю вже давно мали обдарувати шпигуна цілим букетом захворювань.

«Ми виявили сексуальну активність вище за середню, часто без достатнього часу для обміну сексуальним анамнезом, і з надзвичайно високою смертністю серед сексуальних партнерів Бонда. Враховуючи, наскільки непридатним був би напад діареї у розпал дій із порятунку світу, вражає, що Бонд мив руки лише двічі за всі фільми, незважаючи на численні контакти з патогенами харчового походження» - говориться у дослідженні.


Читати також