Музично-терапевтичний проект Ambiotik

Ambiotik

Музично-терапевтичний проект Ambiotik був створений спеціально для того, щоби допомогти українцям під час бойових дій справитись зі стресовим станом та навчитись самостійно приводити себе у більш-менш гармонійний емоційний стан.

Засновником проекту Ambiotik є Олександр Скай, музикант та психолог за освітою, який також є учасником електронного дуету Light Dreams.

Олександр Скай, музикант та психолог
На даний момент, музична терапія широко і успішно застосовується у багатьох напрямках психотерапії та реабілітації по всьому світу і має дуже великий позитивний вплив на психічне здоров'я людини.

Зараз ми усі переживаємо досить складний період. Для того, щоб допомогти нашим людям, які зараз перебувають в стресовому стані, і був створений проект Ambiotik, де в онлайн режимі можна прослухати оздоровчі програмами i техніки самодопомоги, якi  базуються на методах музичної терапії.

Протягом останнього місяця нашим проектом було здійснено багато оффлайн терапевтичних сесії у місті Калуш разом зі "Спільнотою психологів Калуша”, а також з наступного тижня ми починаємо ще й онлайн програми щоби кожен міг потрапити на лікувальну сесію в онлайн режимі.

Також паралельно з цим на нашому Youtube каналі (та ще в Instagram та Mixcloude) виходять аудіо програми від нашого проекту Ambiotik для самостійного лікування.
Олександр Скай, музикант, психолог

Лікувально оздоровча аудіо програма для зняття стресу та розслаблення тіла.

Слухайте та виконуйте голосові інструкціі під час прослуховування цієї музично терапевтичної ссессі. Після цього ви зарядетесь енргією та будете почувати себе краще.

Поради

Перш, ніж почати прослуховування аудіо: 

  • настройте звук телефону/комп'ютера до комфортно-приємного рівня і запустіть аудіо - закрийте очі
  • зробіть декілька глибоких вдихів і спокійних видихів
  • після чого починайте спокійно дихати, звертаючи свою увагу на музику (якщо у вас з'являтимуться думки, фіксуйте їх, і знову направляйте свою увагу на музику)
  • після закінчення аудіо, зробіть декілька глибоких вдихiв-видихів, можна потягнутися, якщо у вас буде бажання, позіхнути, розтерти м'язи
  • якщо у вас були думки або прозріння під час цієї терапевтичної сесії, можете їх записати або надиктувати на диктофон, це необхідно щоб ви не забули їх, можливо в майбутньому вони будуть вам корисні.

Якщо ви заснули і проспали впродовж прослуховування - це нормально, мабуть вам був потрібний спокій і розслаблення.


Читати також