29-05-2022 Мистецтво 840

Стівен Кінг написав продовження роману Куджо

Гримучі змії. Новий роман Стівена Кінга

У новій книзі герої зіштовхнуться із гримучими зміями.

Стівен Кінг повідомив, що він написав продовження роману Куджо 1981 року. Нова книга вийде під назвою "Гримучі змії" ("Rattlesnakes").
Книгу «Гримучі змії» Кінг анонсував у подкасті The Losers' Club від Bloody Disgusting. Автор зізнався, що вже дописав повість:

«Я щойно написав довгу історію під назвою "Гримучі змії". [...]. Повість "Грумучі змії" насправді є продовженням "Куджо"».

«Король жахів» не став уточнювати, чи повернуться до книги герої оригіналу. Можливо, це буде лише духовне продовження Куджо з новими персонажами. Натомість письменник розповів про одну жахливу сцену з повісті:

«Там є близнюки, яким лише по чотири роки... Вони падають у яму з гримучими зміями. І змії нападають на них. Це жахлива сцена».

Якщо «Гримучі змії» вже дописані, то, ймовірно, скоро Кінг оголосить дату виходу книги. Ще автор збирається випустити роман «Голлі» про Голлі Гібні з «Містера Мерседеса» – ця книга теж завершена.

Дія Куджо розгортається в містечку Касл-Рок штату Мен. Книга розповідає про матір та дитину, які стикаються з шаленим сенбернаром Куджо. Собаку вкусив кажан, який був заражений сказом. У 1983 році за книгою зняли однойменний фільм.


Читати також