25-07-2022 Розваги 2216

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 25 липня 2022

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 25 липня 2022

Редакція порталу Експеримент підготувала новий список свіжих релізів онлайн-кінотеатрів та стрімінгових платформ, а також топових торрент-трекерів. На вас чекає різножанрова добірка з короткими та ультракороткими описами.

Приємного перегляду та мирного нам усім неба.

Прощений / The Forgiven

Режисер: Джон Майкл МакДона

Проїжджаючи через марокканську пустелю, щоб відвідати розкішну вечірку старих друзів, багаті лондонці Девід та Джо Uеннінгер випадково збивають підлітка-марроканця. Запізнившись на вечірку, пара намагається приховати інцидент змовою з місцевою поліцією. Але коли батько хлопчика прибуває у пошуках справедливості, він озвучує лише одне прохання — Девід і Джо повинні вирушити з ним у пустелю, щоб поховати його сина за місцевими звичаями.

Сіра людина / The Gray Man

Режисери: Ентоні Руссо, Джо Руссо

Колишній агент ЦРУ, а нині — найманий вбивця на прізвисько Сіра Людина, намагається врятувати двох дочок, про існування яких навіть не підозрював. Йому протистоїть нинішній оперативник, який мріє посадити Сіру Людину за ґрати.

Чорний телефон / The Black Phone

Режисер: Скотт Дерріксон

У центрі сюжету хлопчик, який опиняється в лапах у дітовбивці в зловісній масці, що загнав у пастку жаху весь район. Його замикають у звуконепроникному підвалі, де він знаходить старий мобільний телефон. По ньому з ним пов'язуються колишні жертви психопата.

Чоловічий рід / Men

Режисер: Алекс Алекс Ґарленд

Нещодавно овдовіла Гарпер (Джессі Баклі) вирушає до відокремленого села, сподіваючись тихо пережити горе і хоч якось відновити підірваний емоційний стан. На жаль, довгоочікувана відпустка обертається інфернальним кошмаром, коли Гарпер починає переслідувати ексгібіціоніста, підозріло схожого на Джеффрі (Рорі Кіннір), господаря будинку, який нещодавно орендувала головна героїня. На жаль, на цьому дива не закінчуються: всі чоловіки, які проживають по сусідству, у тому числі священик місцевої церкви і навіть хлопчик-підліток, виявляються точними клонами Джеффрі. І, мабуть, ніхто з них не радий приїзду Гарпер.

Переконання / Persuasion

Режисер: Кері Крекнелл

Чергова екранізація однойменного роману Джейн Остін. Головна героїня Енн Елліот закохана у бідного лейтенанта Фредеріка Вентуорта. Сім'я Енн знаходиться на межі руйнування, тому дівчина відкидає Фредеріка, посилаючись на докази свідомості. Через вісім років вони знову зустрічаються, і Енн запитує: чи зміг Вентуорт пробачити її?

Боєць: Король рингу / Prizefighter: The Life of Jem Belcher

Режисер: Деніель Грем

Історія життя та становлення легендарного професійного боксера Джема Белчера. В епоху зародження боксу він стрімко увірвався на спортивний олімп. Незважаючи на злети та падіння він став одним із найхаризматичніших і найулюбленіших чемпіонів світу

Сумна Попелюшка / Aishu Cinderella (The Cinderella Addiction)

Режисер: Рехей Ватанабе

У звичайної соцпрацівниці Кохару видався жахливий день. Спочатку на неї поскаржилася клієнтка, потім дідусь упав, а батько, який відвозив його до лікарні, потрапив в аварію і був звинувачений у нетверезому керуванні, потім з'ясувалося, що частково згорів їхній будинок разом з майстернею велосипедів, а коли Кохару прийшла за підтримкою до свого хлопця, то застукала його зі своєю колегою. По дорозі додому дівчина рятує випившого чоловіка, що впав на рейки, а той виявляється цілком симпатичним батьком-одинаком. У них зав'язуються стосунки, чоловік здається їй казковим принцом — шановний лікар, та ще й живе у просторому дизайнерському особняку. Вони одружуються, Кохару стає матір'ю його 8-річної доньки, життя налагоджується. Але незабаром у її новій сім'ї починають відбуватися дуже дивні речі.

Френк та Пенелопа / Frank and Penelope

Режисер: Шон Патрік Фланері

Його помотало світом, а вона танцює в дешевому стриптиз-клубі. Після доленосної зустрічі їхнє життя покотиться під укіс, але вони будуть готові ризикнути всім.

Маргарет - королева Півночі / Margrete den forste / Margrete - Queen of the North

Режисер: Шарлотта Сілінг

1402 рік. Королева Маргарет править Швецією, Норвегією та Данією через свого прийомного сина Еріка і сподівається організувати його шлюб із англійською принцесою.

Піксі / Pixie

Режисер: Барнабі Томпсон

Фатальна красуня Піксі з помсти організувала найбільшу в Ірландії аферу. Але її план із тріском провалюється. Тепер шаленій героїні та двом бідолахам, які випадково опинилися в її компанії, доведеться сильно напружитися, щоб позбутися трупа в багажнику машини і партії екстазі, що належить банді дуже розсерджених гангстерів на чолі з преподобним Гектором.

Це шалене кохання / En attendant Bojangles

Режиссер: Режис Ройнсар

Випадкове знайомство Камілл і Жоржа швидко переростає у бурхливий роман і, за обіцянками бути разом у горі й у радості, — це нетипово щасливий шлюб. Ексцентрична пара викликає захоплення та заздрість у вищому світі. Вони живуть розкішно і понад свою спромогу, вони тікають від нудьги, приміряючи на себе різні образи і включаючи уяву там, де життя виглядає надто банальним. Їхні ігри епатують оточуючих і здаються їм божевільними, але одного разу Камілл перестає розрізняти, де закінчується гра і починається реальне божевілля. Жоржу доведеться піти з Камілл і у вогонь, і у воду, зберігаючи вірність їхній клятві.

Дочка / La hija (The Daughter)

Режисер: Мануель Мартін Куєнка

П'ятнадцятирічна Дана вагітна та живе у центрі для неповнолітніх. Коли дівчинка тікає звідти, її наставник Хав'єр пропонує їй свою допомогу. Дана житиме в родині Хав'єра, але натомість вона повинна буде дотримуватися його правил. Дівчинка погоджується, але швидко розуміє, що потрапила до пастки.

Звичайна мати / Une mеre (An Ordinary Mother)

Режисер: Сільві Одкур

Аліні так і не вдалося оговтатися після смерті свого 17-річного сина у вуличній бійці. Коли вона бачить нападника, нещодавно звільненого з в'язниці, вона вирішує самостійно відновити справедливість та помститися хлопцеві за мертвого сина. Все відбувається несподівано, коли вона знайомиться з молодою людиною, у її душі починають з'являтися сумніви щодо правильності її рішень.

Інший світ / Un autre monde (Another World)

Режисер: Стефан Брізе

Історія керівника компанії Філіпа Лемеля (Ліндон), який через свою роботу та сильний тиск, що чиниться нею на особисте життя, близький до того, щоб розлучитися зі своєю дружиною. Так професійний вибір чоловіка впливає всю його сім'ю, повністю змінюючи відносини у ній. Кохання між Філіпом і його дружиною послабшало, і на нього постійно тисне начальство, яке бажає зробити його простим виконавчим директором, який підпорядковується їх невідкладним наказам.


Читати також