18-07-2022 Розваги 1788

Новини кіно за тиждень. 18 липня 2022

Новини кіно за тиждень. 18 липня 2022

Ми знову розповідаємо вам про новини зі світу кіно. Сідайте зручніше. Буде коротко та цікаво. Приємного читання та мирного нам усім неба!

Паоло Соррентіно спродюсує серіал про Енцо Феррарі

Паоло Соррентино

Італійський режисер Паоло Соррентіно («Велика краса», «Молодий Папа») повернеться на телебачення з новим проектом.

Йдеться про серіал «Феррарі Рекс» (Ferrari Rex) для стрім-сервісу Apple TV+, який розповість про життя та кар'єру відомого гонщика та конструктора Енцо Феррарі.

Сюжет серіалу простежить за Феррарі в період із 1956 по 1961 рік. Гонщик перебував у глибокій кризі через смерть сина Діно та зраду давнього друга та колеги Хуана Мануеля Фанхіо. Незважаючи на трагедію, Феррарі вирішує заново зібрати гоночну команду і почати знову завойовувати титули.

Автором ідеї та сценарію шоу виступає Стівен Найт («Гострі каптури»). Сам Соррентіно обмежиться функціями продюсера, тоді як режисерські обов'язки візьме він Стефано Солліма («Сікаріо 2»).

Торік Соррентіно випустив напівавтобіографічну драму «Рука бога», яка отримала Гран-прі на Венеціанському кінофестивалі та номінацію на «Оскар». Паралельно він працює над картиною «Дівчина мафії» (Mob Girl) із Дженніфер Лоренс.

Адам Скотт з'явиться у кінокоміксі «Мадам Павутина»

Адам Скотт

Номінант на премію «Еммі» Адам Скотт («Парки та зони відпочинку») зіграє одну з ролей у майбутньому кінокоміксі студія Sony та Marvel «Мадам Павутина». Раніше до проекту приєдналися Дакота Джонсон та Сідні Свіні.

Кого конкретно реалізує Скотт, не повідомляється. Фільм розповість про ясновидицю (Джонсон), чиї екстрасенсорні здібності дозволяють їй взаємодіяти з «павучим» світом. Джерела називають героїню "Доктором Стренджем всесвіту Sony". Прем'єра "Мадам Павутини" у США відбудеться 7 липня 2023 року.

У стрічці також знімаються Тахар Рахім та Емма Робертс, а режисеркою виступає британка С. Дж. Кларксон («Джесіка Джонс»). За чутками, дія сюжету «Мадам Павутини» відбуватиметься у 2000-х роках — на це натякають збудовані декорації фільму, включаючи телефони та білборди із зображенням дебютного альбому співачки Бейонсе “Dangerously in Love” (вийшов у 2003 році). Зйомки проходять цими днями у Бостоні.

Скотт нещодавно з'явився ще в одному проекті Apple TV+, комедійному серіалі «Жінка при грошах». Він також працює над другим сезоном «Розриву», прем'єра якого відбудеться наступного року.

Вийшов трейлер серіалу «Пацієнт» зі Стівом Кареллом

Канал FX представив дебютний погляд на «Пацієнта» — новий міні-серіал зі Стівом Кареллом («Офіс») та Доналом Глісоном («Ex Machina»).

За сюжетом психотерапевт Александр Штраус виявляється заручником свого пацієнта Сема. Чоловік загрожує вбити Штрауса, якщо той не вилікує його від кровожерливих нахилів.

Авторами серіалу виступив дует Джоела Філдса та Джо Вайсберга («Американці»). Загалом у серіалі заплановано десять серій. Прем'єра "Пацієнта" намічена на 30 серпня.

Вуді Гаррельсон зіграє у рок-мюзиклі

Вуди Харрельсон

Номінант на Оскар Вуді Гаррельсон виконає головну роль у новому jukebox-мюзиклі студії Lionsgate. Проект під назвою «Відплиття» (Sailing) розповість про рок-музику на стику 1970-х та 80-х років.

Стрічка розповість про музикантів, які пізнають так званий яхт-рок. Цей жанр став популярним завдяки розслаблюючим мотивам і надихався диско, ритм-енд-блюзом та джазом. Кого конкретно втілить у фільмі "Гаррельсон", невідомо. Автором мюзиклу виступить Кріс Д'арієнцо («Рок на віки»). У продюсерах з'явиться Джонатан Левін (Тепло наших тіл).

Гаррельсон нещодавно з'явився у сиквелі "Венома". Він також втілив капітана-марксиста в сатиричній комедії Рубена Рубен Естлунда "Трикутник смутку". У травні картина отримала «Золоту Пальмову гілку» Каннського кінофестивалю.

Кіану Рівз стане ведучим документального шоу про Формулу-1

Киану Ривз

Зірка "Матриці" та "Джона Віка" Кіану Рівз працює над документальним серіалом про гоночний чемпіонат Формула-1. Рівз виступить ведучим проекту, який виходитиме на стрімінговому сервісі Disney+.

Загалом у шоу заплановано чотири серії. Кожна з них буде зосереджена на гоночній команді Brawn GP у 2009 році та її тріумфальних перемогах у чемпіонаті. Точна дата релізу серіалу невідома.

Рівз відомий своєю любов'ю до перегонів: актор має значну колекцію мотоциклів. Раніше стало відомо, що Рівз допоможе художникам-початківцям у метавсесвіті за допомогою NFT.

Став доступним трейлер фільму «Секретна штаб-квартира» з Оуеном Вілсоном

Стрім-сервіс Paramount+ опублікував трейлер сімейної фантастики "Секретна штаб-квартира". Головну роль у картині виконав Оуен Вілсон.

Сюжет оповідає про юного Чарлі, який виявляє у підвалі свого будинку загадковий штаб. Пізніше він і його друзі починають здогадуватися, що штаб може належати батькові Чарлі, який давно не мешкає з їхньою родиною. Герої розуміють: батько хлопчика є справжнім супергероєм.

У фільмі також знімалися Вокер Скобелл («Проект Адам»), Джессі Вільямс, Майкл Пенья та ін. Режисерами та співавторами сценарію виступили Генрі Джуст і Аріель Шульман («Паранормальне явище 3»).

Реліз фільму на стрімінгу відбудеться 12 серпня.

Серіал "Ведмідь" продовжили на другий сезон

Платформа Hulu оперативно замовила другий сезон кулінарної драмеді "Ведмідь". Головну роль у серіалі виконує зірка «Безсоромних» Джеремі Аллен Вайт.

Сюжет шоу розповідає про молодого шеф-кухаря Кармена, який повертається до рідного Чикаго, щоб керувати сімейною сендвічною. В надії врятувати ресторан та морально відійти від недавнього самогубства рідного брата Кармен вирішує не здаватись та йти до кінця.

У «Ведмеді» також знімалися Ебон Мосс-Бакрак, Айо Едебірі, Еббі Еліотт та ін. Авторами ідеї, сценаристами та режисерами серіалу виступили Крістофер Сторер («Дікінсон») та Джоанна Кало («Кінь БоДжек»).

Усі вісім серій першого сезону вийшли на Hulu 23 червня.

Ченнінг Тейтум приєднався до Скарлет Йоганссон у космічному ромкомі

Ченнинг Татум

Apple TV+ оновив склад свого майбутнього фільму під робочою назвою «Проект Артеміда». Разом зі Скарлет Йоганссон головну роль у картині виконає Ченнінг Тейтум.

Тейтум прийшов на заміну Крісу Евансу, який вибув через проблеми у розкладі. Також у «Проекту» змінився постановник — замість Джейсона Бейтмана («Озарк») посаду режисера обійме Грег Берланті («З любов'ю, Саймон»). Бюджет, за даними ЗМІ, становитиме не менше 100 млн доларів.

Деталі сюжету не повідомляються, проте відомо, що фільм стане романтичною комедією, дія якої розгорнеться в період висадки Ніла Армстронга на Місяці 1968 року. Сценарій стрічки написала дебютантка Роуз Гілрой.

Тейтум і Йоханссон разом знімалися у братів Коен у комедії «Радуйся, Цезар!» та в «Пристрастях Дон Жуана». Цього року Тейтум зіграв у «Загубленому місті» із Сандрою Буллок та у роуд-муві «Лулу та Бріггс».

З'явився розширений тизер серіалу «Володар Перстнів: Кільця влади»

Стрім-сервіс Prime Video опублікував основний тизер майбутнього епічного серіалу "Володар перстнів: Кільця влади". Його реліз на стрімінгу відбудеться 2 вересня.

Дія сюжету відбуватиметься за кілька тисяч років до події основної трилогії Пітера Джексона та фільмів «Гоббіт». У серіалі розкажуть про Друге століття Середзем'я, молодий Галадріель (Морвед Кларк), повстання лиходія Саурона, виковування першого Кільця та ін.

Режисером кількох серій виступив Хуан Антоніо Байона («Притулок», «Світ Юрського періоду 2»). Загалом у проекті заплановано дев'ять серій. За чутками, на виробництво шоу Amazon виділив близько 1 млрд. доларів.

Розпочалася робота над 2 сезоном серіалу «Оселя зла»

Обитель зла

Netflix 14 липня випустив 1 сезон серіалу «Оселя зла» з ігор культової серії Resident Evil. І це був лише початок великої історії. У Мережу вибігла інформація, що, можливо, команда проекту вже розпочала роботу над 2 сезоном.

Як стверджують джерела порталу Redanian Intelligence, автори "Оселі зла" почали писати сценарій для нових серій шоу. При цьому до проекту повернулася більша частина команди сценаристів першого сезону.

Тим не менш, Netflix офіційно поки що не продовжив «Оселю зла» на 2 сезон. Якщо сервіс анонсує продовження, то зйомки можуть стартувати наприкінці 2022 або на початку 2023 року. У такому разі прем'єра відбудеться, найімовірніше, не раніше 2024 року.

Втім, запуск розробки 2 сезону "Оселі зла" не завадить Netflix скасувати шоу. І сервіс має вагому причину закрити серіал. Глядачі досить негативно сприйняли нову екранізацію Resident Evil. Так, на IMDb у серіалу 3,4 бали з 10, а на Rotten Tomatoes – 22% рейтингу. Критики теж не оцінили «Оселю зла», але прийняли шоу трохи тепліше – на тому ж самому Rotten Tomatoes 53%.

У 6 сезоні серіалу «Чорне дзеркало» знімуться Аарон Пол, Кейт Мара та Джош Гартнетт

Аарон Пол

Буде більше трьох серій.

Став відомий акторський склад 6 сезону серіалу-антології «Чорне дзеркало» Netflix. У нових серіях знімуться Аарон Пол, Кейт Мара та Джош Гартнетт.

Як пише Variety, разом із Полом («Пуститися берега»), Марою («Американська історія жахів») та Гартнеттом («Гнів людський») у 6 сезоні «Чорного дзеркала» з'являться Зазі Бітц («Дедпул 2»), Паапа Ессієду («Рід чоловічий»), Денні Рамірес («Топ Ган: Меверік»), Клара Ругор («За мрією»), Оден Торнтон («Це ми») та Аньяна Васан («Вбиваючи Єву»). Це каст лише трьох серій. Акторів інших епізодів оголосять пізніше.

У новому розділі серіалу "Чорне дзеркало" буде більше епізодів, ніж у 5 сезоні. Однак це зовсім не означає, що сезон буде дуже великим. Все-таки в 5 сезоні було лише три епізоди. Фанати напевно сподіваються, що автори вигадають багато історій, адже нових серій «Чорного дзеркала» не було давно. 5 сезон вийшов у 2019 році.

Про сюжет 6 сезону серіалу «Чорне дзеркало» поки що не повідомляється. Відомо тільки те, що нові серії виявляться ще кінематографічнішими та масштабнішими. Епізоди розглядатимуться як окремі фільми. Насправді у всесвіті «Чорного дзеркала» вже знімали повноцінний фільм. 2018 року Netflix випустив інтерактивний фільм «Чорне дзеркало. Бузогриз», на події якого могли впливати глядачі.

Генрі Кавілл став головним кандидатом на роль нового Джеймса Бонда на думку букмекерів

Генри Кавилл

Ще серед фаворитів Том Гарді та Реге-Жан Пейдж із «Бріджертонів».

У Мережі з'явився список кандидатів на роль нового Джеймса Бонда на думку букмекерів. Головним фаворитом виявився Генрі Кавіл, який випередив Тома Гарді та Реге-Жана Пейджа.
Генрі Кавілл став головним кандидатом на роль наступного агента 007 після нової публікації актора в Instagram. Кавіл виклав рекламу No1 Botanicals. У ролику актор розгулює у діловому костюмі та п'є напій у барі. Також Кавіл проходить повз сріблястий Aston Martin DB5 - один з автомобілів Бонда саме цієї марки.

За даними сайту букмекерської компанії Ladbrokes, багато людей після виходу реклами почали робити ставки на те, що саме Генрі Кавіл зіграє Бонда у майбутніх картинах франшизи. Цікаво, що актор розглядався на роль агента 007 для фільму Казино "Рояль" 2006 року, де в результаті знявся Денієл Крейґ.


Читати також