10-07-2022 Розваги 1042

Новини кіно за тиждень. 10 липня 2022

Новини кіно за тиждень. 10 липня 2022

Ми знову розповідаємо вам про новини зі світу кіно. Сідайте зручніше. Буде коротко та цікаво. Приємного читання та мирного нам усім неба!

Ніколас Кейдж зіграє дракона-алкоголіка у новому серіалі Paramount+

Николас Кейдж

Видання Deadline повідомило про новий проект стрім-сервісу Paramount+ — фентезі-серіал Highfire з власником «Оскара» Ніколасом Кейджем у головній ролі. Кейдж озвучить дракона із пристрастю до спиртного.

В основу проекту покладено однойменну книгу Йона Колфера. Колись дракони правили Землею, тепер доживають рештки життя в луїзіанському болоті. Лорд Гайфайр був одним із таких правителів, а в наші дні він заглушує горілкою свій стан і любить дивитись фільм «Танець-спалах». Все змінюється після знайомства із підлітком Сквібом, якого звинувачують у контрабанді алкоголю місцевої мафії.

Шоураннером і творцем серіалу виступить Дейві Голмс («Безсоромність»). Deadline описує серіал як "суміш "Справжнього детектива" з "Пітом і його драконом"". Виробництвом займеться студія MGM.

Баррі Кіоган приєднався до фінального сезону «Ватажка»

Барри Кеоган

Ірландський актор Баррі Кіоган («Вічні») зіграє у заключному, п'ятому сезоні кримінальної драми Netflix «Ватажок» (Top Boy).

Кіоган втілить нового персонажа Джонні. Разом із ним у проекті зіграє Браян Глісон («Гострі каптури»). Зйомки фіналу «Ватажка» відбуваються у Лондоні.

Серіал розповідає про двох лондонських драгдилерів, які намагаються залишитися в живих і при бізнесі. У проекті зіграли Ешлі Волтерс, Майкл Ворд, Кейн Робінсон та ін. Автором шоу виступає Ронан Беннетт («Джонні Д.»).

Точної дати релізу п'ятого «Ватажка» не повідомляється.

Вийшов трейлер кримінальної комедії "Амстердам"

Студія 20th Century випустила перший розширений трейлер фільму "Амстердам" режисера Девіда О. Расселла ("Афера по-американськи"). Головні ролі у стрічці виконали Крістіан Бейл, Марго Роббі та Джон Девід Вашингтон.

Сюжет розвивається у 1930-х роках довкола трьох друзів — доктора, медсестри та юриста. Герої мимоволі стають свідками вбивства та миттєво потрапляють під підозру. У бігах їм вдається розкрити один із самих зухвалих злочинів століття.

В акторському ансамблі також з'являться: Роберт Де Ніро, Аня Тейлор-Джой, Рамі Малек, Кріс Рок, Зої Салдана, Майкл Шеннон, Майк Маєрс, Тейлор Свіфт, Маттіас Шонартс, Тімоті Оліфент та ін.

Вийшов трейлер комедії "Мек і Ріта" з Даян Кітон

У Мережі з'явився дебютний трейлер фільму Мек і Ріта. Фантастична комедія з лауреаткою "Оскара" Даян Кітон з'явиться у прокаті в США 12 серпня.

За сюжетом, 30-річна письменниця Мек (Елізабет Леіл) після бурхливих вихідних у Палм-Спрінгс прокидається 70-річною жінкою (Кітон). Втім, героїня не впадає у відчай і вирішує пристосуватися до нового вигляду.

У фільмі також знімалися Тейлор Пейдж (Зола) і Саймон Рекс (Червона ракета). Режисеркою стрічки виступила Кейт Еселтон (Книжковий клуб); сценарій спільно писали Медлін Волтер («Бруклін 9-9») та Пол Велш («Чокнута колишня»).

З'явився трейлер "Клерків 3"

Студія Lionsgate представила дебютний трейлер заключної частини трилогії "Клерки". Режисером, атвором сценарію та одним із акторів знову виступив Кевін Сміт.

Франшиза «Клерки» була запущена 1994 року. Триквел розповість про серцевий напад, який переніс Рендалле (Джефф Андерсон). Герой разом із колегами Джеєм, Мовчазним Бобом, Еліасом та Данте вирішує зняти фільм про роботу свого міні-маркету.

У фільмі також знімалися Браян О'Геллоран, Джейсон Мьюз, Розаріо Доусон, Бен Аффлек, Сара Мішель Геллар та ін. Робота над сценарієм «Клерків 3» велася з 2013 року. Сам Сміт ледь не помер під час підготовки стрічки, перенісши інфаркт.

«Клерки 3» будуть йти в обмеженій кількості кінотеатрів США лише два дні — 13 та 15 вересня. Квитки вже надійшли у продаж.

З'явився новий тизер серіалу «Володар перснів: Кільця влади»

У Мережі став доступний новий тизер «Кілець влади» - серіалу за мотивами творів Дж. Р.Р. Толкіна. Прем'єра "Володаря перснів" на Amazon Prime Video відбудеться 2 вересня.

Сюжет шоу розгорнеться за тисячі років до подій «Гоббіта» та оригінальної трилогії. Серіал захопить усі основні події так званої Другої епохи легендаріуму: останній альянс ельфів та людей, сходження Саурона, виковування персня та ін.

Вуді Аллен зніме наступний фільм у Франції

Вуди Аллен

Власник "Оскара" Вуді Аллен повідомив подробиці свого наступного фільму. 86-річний режисер вирушить до Франції та зніме нову драму французькою мовою, виключно з французькими акторами.

Про плани Аллен розповів виданню Journal du Dimanche. Зйомки планується розпочати у вересні. Хто конкретно зіграє у проекті, Аллен не уточнив.

Він додав, що картина може стати останньою у його кар'єрі. За стилем безіменна стрічка нагадуватиме «Матч-пойнт» зі Скарлетт Йоганссон — схожий «любовний та токсичний трилер».

Вийшов трейлер мультфільму «Удача» про саму невдачливу дівчину на світі


 

Сем опиниться в Країні Удачі, де намагатиметься повернути свою удачу.

Apple TV+ випустив перший трейлер майбутнього мультфільму "Удача". Мультик розповість про дивовижні пригоди нещасливої ​​дівчини на світі Сем Грінфілд.

Сем - справжнісінька невдаха. Героїня постійно щось упускає, скрізь спізнюється, а її речі ламаються у невідповідні моменти. Однак одного разу Сем знаходить щасливий пенні, що належить чорному коту з Країни Удачі, котрий розмовляє. І чарівна монетка змінює життя Сем на краще.

Незабаром Сем втрачає чарівну монетку. Героїня випадково упускає щасливе пенні в унітаз. Кіт, що говорить, дізнається про інцидент і тут же втікає в Країну Удачі. Однак Сем переслідує кота і встигає разом із ним застрибнути в портал. Дівчина опиняється у Країні Удачі та знайомиться з місцевими – чарівними істотами, які створюють удачу.

Сем має намір знайти в чарівній країні свою втрачену удачу. Проте перебування невдачливої ​​Сем у Країні Удачі призводить до катастрофи. І тільки Сем і кіт, що говорить, можуть виправити ситуацію і врятувати світ. Герої вирушають у небезпечну подорож у пошуках способу повернути всьому людству удачу.

Режисером мультфільму «Удача» виступає Пеггі Голмс, яка працювала над мультиками «Русалочка: Початок історії Аріель» та «Феї: Таємниця зимового лісу». Сценарій написала автор стрічок «Райя та останній дракон» та «Тачки» Кіл Мюррей. Над мультфільмом Apple Original Films працювала у співпраці зі Skydance Animation. А 11 листопада компанії представлять ще один спільний мультфільм "Spellbound".

Прем'єра мультфільму «Удача» запланована на 5 серпня.

5 сезон серіалу «Світ Дикого Заходу» може стати останнім

Мир Дикого Запада
 

Вийде він не раніше 2024 року.

Зірка серіалу "Світ Дикого Заходу" Ед Гарріс натякнув, що наступний 5 сезон стане останнім.

Свіжими подробицями планів шоураннерів Джонатана Нолана та Лізи Джой на майбутнє «Світу Дикого Заходу» Гарріс поділився в інтерв'ю The Hollywood Reporter. Виконавець ролі Людини в Чорному/ Вільяма сказав, що після 4 сезону буде ще один сезон. Також актор розкрив, що зйомки 5 сезону стартують навесні 2023 року:

«Я гадки не маю, що вони планують [для сюжету 5 сезону]. У нас буде ще один сезон, зйомки якого розпочнуться у квітні чи травні. Я не знаю, чим серіал закінчиться».

Якщо виробництво 5 сезону «Світу Дикого Заходу» розпочнеться у 2023 році, то на прем'єру варто очікувати не раніше 2024-го. Ед Гарріс також поділився своїми припущеннями про те, що чекає на його героя в 5 сезоні. На думку актора, до фіналу серіалу Вільям може виправити помилки минулого. Крім того, Гарріс вважає, що його герой загине:

«Я був би не проти, якби він, справжня людина Вільям, вийшов із кріомашини та виправив деякі проблеми, за які він відповідальний. Я не знаю, чи це станеться. Мені, звичайно, нічого не кажуть, але я не впевнений, що цей персонаж має багато шансів вижити».

Ед Гарріс також зізнався, що він поки не знає, чи повернеться в шоу Вільям молодший (Джиммі Сімпсон). Проте актор сподівається, що літній Вільям зберіг ті якості, які він мав у молодості.

В даний час ще триває 4 сезон «Світу Дикого Заходу». Прем'єру 3 епізоду чекаємо 10 липня. Загалом у сезоні буде 8 серій. Фінальний епізод вийде 14 серпня.

«Жінка-Галк» розповість про напружений конфлікт Жінки-Галки та Дженніфер Волтерс

Женщина-Халк

Зірка серіалу "Жінка-Галк" Тетяна Маслані поділилася свіжими подробицями про сюжет шоу Marvel. Акторка розкрила, що в центрі уваги виявиться напружений конфлікт Дженніфер Волтерс та її супергеройського альтер-его Жінки-Галки.

Дженніфер Волтерс – адвокат, героїня спеціалізується на справах, пов'язаних із надприродним. У Дженніфер знаменитий кузен - Галк (Марк Руффало) з Мстителів. Сама ж Дженніфер не хоче ставати супергероїнею. Однак у якийсь момент їй терміново потрібне переливання крові. На допомогу приходить Брюс Беннер, який через кров передає Дженніфер суперсили.

В інтерв'ю Empire Тетяна Маслані розповіла, що спочатку Дженіфер буде складно прийняти той факт, що вона має надздібності. І її небажання супергеройства призведе до кількох кумедних випадків:

«Вона справді виявляється повною протилежністю супергероїв із більшості історій. У неї настає період заперечення. Вона відкидає все те, що сталося. Саме це викликає кумедну напругу між Дженніфер та Жінкою-Галкою».

Однак ще серіал розповість про те, як зміни у житті Дженніфер вплинуть на її кар'єру адвоката. Героїня постарається просунутися кар'єрними сходами в області, в якій домінують чоловіки. І як зазначила Маслані, під час роботи Дженніфер познайомиться з незвичайними героями – судячи з усього, йдеться про супергероїв та суперлиходіїв. На думку акторки, це буде дивна версія юридичного шоу.

Прем'єра серіалу "Жінка-Галк" Disney+ намічена на 17 серпня.


Читати також